· · Коментари: 0
МИСТЕРИЈА

Ова туристичка атракција је ЈЕДИНСТВЕНА: Периодично се појављује и нестаје, а ако сте СРЕЋНИК можете је видети УЖИВО (ФОТО/ВИДЕО)

Од мистериозне приче до туристичке атракције!

1602407328_222.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / соња.фрл

У централном Отагу, на Новом Зеланду постоји ограда на којој је закачено хиљаде грудњака.

Необична традиција је започела 1999. године, између Божића и Нове године, када су пронађена четири женска грудњака причвршћена за жичану ограду поред пута.

Није познато ко је то учинио и зашто, али постоје гласине да је група жена дочекивала Нову годину у хотелу Кардрона , а након што су касно у ноћ изашле из паба, одлучиле су да скину грудњаке и окаче их на ограду.

Прочитајте још: Никад виђено: Из канализације извучен ПАЦОВ ВЕЛИЧИНЕ АУТОМОБИЛА (ВИДЕО)

Поглед на женско доње рубље које лепрша на ветру инспирисао је више жена да скину своје доње рубље, а до краја фебруара 2000. године, оригиналној четворки придружило се још шездесет жена.

Како су се вести о огради шириле, почело се појављивати све више грудњака. Следећих година популација грудњака се множила на хиљаде и ограда је постала јединствена туристичка атракција која је побудила светску пажњу.

Фото: Принтскрин / Инстаграм / соња.фрл

Нажалост, нису сви били задовољни. Неки су ограду гледали као вид срамоте, а такође и као потенцијалну опасност за возаче.

Прочитајте још: Ово је ДЕВОЈКА СА НАЈДУЖИМ НОГАМА НА СВЕТУ: Једва улази у АУТОМОБИЛ, а одећу тешко налази (ФОТО)

Током година, грудњаци су у много наврата скидани са ограде, али грудњаци су се враћали сваки пут. Први покушај чишћења направљен је само два месеца након што су постављени први грудњаци.

Само они који су имали среће су могли да виде овај несвакидашњи призор

Још један покушај је изведен у октобру 2000. године када је неколико непознатих особа скинуло око 200 грудњака са ограде. Године 2006. чак је и веће округа ускочило и уклонило 1.500 грудњака са ограде. Али ограда је поново почела да обнавља своју колекцију. Касније те године, направљен је покушај да се направи најдужи ланац грудњака на свету.

Прочитајте још: Најбоља метода! Сваког дана НЕ РАДИТЕ НИШТА у периоду од 2 сата

Ограда од грудњака и даље се периодично појављује и нестаје у зависности од тога када посетите ово место, можда ц́ете видети или не доњи веш. Али будите сигурни, грудњаци ц́е се вратити.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.