· · Коментари: 0
невероватно

Анастасија има НАЈВЕЋЕ ОБРАЗЕ НА СВЕТУ, али сматра да то није довољно: Овако изгледа (ФОТО)

Анастасија Покрешчук (30) из Кијева у Украјини је девојка са највећим образима на свету.

1602768676_Capture.JPG
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм/ _јуст__qуеен_

Пре четири године кренула је реализација њене жеље за већим образима те је почела да одлази на третмане убризгавања филера у лице. На ову козметичку процедуру потрошила је досада 2.000 фунти.

Када ју је шира јавност упознала, шокирала се њеним изгледом, надајући се да ће овој опсесији доћи крај. Нажалост, то се није десило.

Прочитајте још: Шездесет година "ПОРОДИЦЕ КРЕМЕНКО" и њен ГЛОБАЛНИ утицај (ВИДЕО)

- Можда мислите да су моји образи превише велики, али ја сматрам да су мали, морам да их "надоградим" поново, ускоро -  рекла је Анастасија Покрешчук за стране медије.

Ова девојка на лицу је извршила многе естетске корекције, али ова у вези са њеним образима привлачи највише пажње.

Недавно је набавила "холивудски осмех", а након поправке зуба појавила се у ТВ емисији и изнова запрепастила јавност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хэллоу😁😁😁

А пост схаред бy Анастасия👑 (@_јуст__qуеен_) он

Прочитајте још: Најновији ТРЕНД долази из ХОЛАНДИЈЕ, а тиче се МАЖЕЊА КРАВА

Поручила је Анастасија да не планира да престане са "трансформацијом" као и да редовно убризгава сама себи ињекције филера у лице. Што већи образи, то је њен циљ.

Тврди да игнорише прозивке људи и да је то не дотиче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤤🤤🤤 Ну красиво ж пиздец😍 Фотограф гений @хелгатсyрекидзе ❤️

А пост схаред бy Анастасия👑 (@_јуст__qуеен_) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.