Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИРИСИ

Како препознати ОРИГИНАЛНИ ПАРФЕМ?

Не постоји универзални начин препознавања.

1606230650_Depositphotos_126088588_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Иако не постоји универзални начин којим би се јефтини парфем препознао и разликовао од оригиналне и скупље варијанте, постоје смернице које би вам могле помоћи у идентификацији лажњака.

Мирисе препознајемо и памтимо по сећањима који нас за њих везују, а то је и један од разлога што копије тешко разликујемо од оригинала.

Ипак, постоје смернице које нам могу помоћи. Прва је свакако слаткаста карактеристика копије која за своје постојање може захвалити циљаној потрошачкој групи.

Прочитајте још: На ове ДЕЛОВЕ ТЕЛА не бисте никада требали да стављате ПАРФЕМ, ево и зашто

Наиме, копије се углавном продају млађим купцима који по правилу имају мање новца па су слаткасти састојци, који су уједно и најјефтинији, највероватнији избор произвођача. Такође, млади потрошачи неретко имају слабије истанчано чуло мириса.

Фото: Депозит

Још једна смерница је (не)постојање различитих нивоа мириса. Скупљи парфеми трају дуже, а неретко имају способност да кроз неколико сати након наношења мењају три или четири мирисне ноте, док најбоље копије у себи садрже максимално две ноте.

Прочитајте још: ПАРФЕМ се бира према - ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ!

Како би проверили свој парфем, уверите се у природу његовог мириса одмах након наношења и након два или три сата. Копија би требало да задржи исти мирис, док ће оригинал највероватније променити ноту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas