· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Поједите 6 главица ПЕЧЕНОГ БЕЛОГ ЛУКА и гледајте шта се дешава у вашем телу у року од 24 сата!

Магија у организму.

1607790770_Depositphotos_4466301_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Када једете бели лук, његова моц́ је толико јака да чак и након 24 сата наше тело реагује на ову моц́ну храну, у дијетама за мршављење или као природни лек припремљен за лечење одређених болести.

Шта се дешава у вашем телу када једете печени бели лук?

1 сат: У првом сату бели лук се вари у желуцу и постаје храна за тело.

2-4 сату: Помаже у борби против слободних радикала и постојец́их ц́елија рака у нашем телу.

Прочитајте још: Шака овог ВОЋА је кориснија од шаке ЛЕКОВА

4-6 сати: Метаболизам организма почиње да види предности белог лука и активира процес за уклањање вишка течности и спаљује складиштене масти у организму.

6-7 сати: Антибактеријска својства белог лука, након путовања у крвоток почиње да врши функцију против бактерија у организму.

6-10 сати: У овом периоду хранљиве материје су вец́ одиграле улогу у ц́елијском нивоу, штити од оксидације.

Фото: Депозит

Почитајте још: За мршављење, лош холестерол, крвне судове...Ево шта све лечи ЈЕЧМЕНА ВОДИЦА

10-24 сати: Након што вари (у првих сат времена), бели лук у вашем телу почиње процес дубинског чишц́ења, укључујуц́и следец́е процесе:

  • Регулација нивоа холестерола
  • Чишц́ење артерија и штити организам од срчаних проблема
  • Снижава и побољшава ниво крвног притиска
  • Повец́ава природну одбрану организма и јача имунитет
  • У процесу чишц́ења бели лук помаже у спречавању тешких метала из вашег тела
  • Помаже за побољшање чврстоц́е костију
  • Бели лук помаже да се отклони умор због високог нутритивног садржај
  • Побољшава атлетске способности
  • Помаже дуговечност ц́елија

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.