· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ови ритуали пред спавање ће вам помоћи да имате здраву и блиставу кожу лица

Мали ритуали

1610304718_pexels-gustavo-fring-3985349.jpg
Фото: Пеxелс

С обзиром на то да се кожа најбоље регенерише током сна, када се генерално наше тело одмара, али је кожи потребна додатна помоћ како би изгледала што боље.

Прочитајте још: Накит, фризура, шминка...Трикови уз које ћете сакрити ПОДБРАДАК

Фото: Пеxелс

Да бисте искористили сан као најбољи третман за своју кожу потребно је да се о њој побринете како треба пре одласка у кревет. Како бисте задржали или вратили младалачки изглед коже лица и учинили да она просто блиста ово су вечерње активности везане за њену негу које не би требало да прескачете:

- Урадите благи пилинг коже лица два до три пута недељно. На овај начин ћете уклонити изумрле ћелије коже са површине - лице и из пора и допустити новима да избију на површину.
- Редовно чистите кожу лица хранљивим млеком са витамином Е које одржава чврстину и еластичност и истовремено омогућава кожи да слободни дише и остане што дуже чиста.
- Наношење тоника који одговара вашем типу коже обавезно је након сваког чишћења јер је то најбољи начин да кожа буде глатка и свиленкаста на додир.
- Вечерњи ритуал неге коже требало би увек за завршавате квалитетном, хранљивом, хидратантном кремом за ноћну негу која је базирана на природним састојцима који подмлађују и регенеришу кожу.

Прочитајте још: Невероватно је шта све утиче на стварање ЦЕЛУЛИТА? Стрес један од фактора

За кожу која је изгубила сјај и чврстину овакви ритуали ће јој повратити младалачки изглед за само неколико недеља, а после тога ју је потребно само одржавати како би што дуже остала таква.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.