Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Тања Вељковић најављује: Нова година ТЕК ПОЧИЊЕ, а ЛАЖИ ће бити откривене и медији ће се ускомешати

Пун Месец у Лаву доноси повратак себи, храброст и самопоуздање, позива нас да будемо аутентични и независни и реализујемо своје таленте и следимо свој пут

1611657954_NUmerologija.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Јануар представља спону године за нама у којој је доминантни утицај био у знаку Јарца, и 2021, у коју смо недавно закорачили. Актуелни Месечев циклус очигледан је доказ за то. Започео је 13. јануара, са младим Месецом у Јарцу у коњункцији са Плутоном, баш на оном месту где су се прошле године дешавали кључни аспекти.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

Снажна напетост
Млад Месец представља семе догађаја, почетак циклуса, а Плутон доноси дубоку трансформацију, смрт и поновно рођење, попут Феникса. Поред тога, када се ради о Плутону, утицај слободне воље је сведен на минимум, постајемо део масе, колективног плана. Истовремено, на релацији Бик (где се налазе Уран и Марс) - Водолија (са Сатурном, Јупитером и Сунцем), долази до снажне планетарне напетости и креће серија вишеструко испреплетених квадрата. Та снажна енергија тражи пут да се ослободи.

Рефлектор који је до сада био уперен у ауторитете, сада осветљава Водолију, која представља масе, групе, повезивање и организовање људи, али и дугорочне планове и поглед у будућност.

Водолијска енергија вуче напред, преплавиће свет!

Водолијска енергија нас носи напред, води нас у нове могућности. Показује нове путеве које стварамо сада. Сва акумулирана енергија претходног периода преплавиће најшире делове друштва. Фокус у наредне две и по године биће у тој области.

Прочитајте још:Чувени астролог Тања Вељковић каже: Вечерас почиње РЕПРОГРАМИРАЊЕ, пред нама је историјски тренутак

На сцену је ступио и Нептун у Рибама. Нептун и оса чворова се веома споро крећу, тако да смо овај утицај могли да осетимо још у новембру, а најјаче у периоду од 12. јануара до 2. фебруара. Видећемо шта је истина, а шта не, коме можемо да верујемо, а коме не.

Огољаваће се наша реалности и велови падати

Одједном ће почети да се огољавају слојеви наше реалности. Велови илузије ће пасти. Мада, можда је прецизнија слика тешке плишане завесе која се руши, баш као и наша уверења. Када се облак прашине разиђе, схватићемо да многе ствари нису онакве како су изгледале, и то ће нас покренути на преиспитивање.

Тања Вељковић месецима упозорава на буран почетак године Фото: В. Данилов

На ниској вибрацији Нептун представља обману, манипулацију, лажи и мутне радње, док са више вибрације шаље поруку да сви потичемо из истог извора, доноси самилост, емпатију и безусловну љубав. Осетићемо потребу да се приближимо једни другима. Контакт са чворовима нагласиће оба утицаја до крајњих граница. И они ће истовремено егзистирати.

Прочитајте још: Изгледају НЕОБИЧНО и шокирају околину: Овај знак се највише РАЗВОДИ

Оса Месечевих чворова је оса еволуције и показује наше колективно усмерење у одређеном периоду. Јужни чвор се налази у Стрелцу, и указује на то шта више не функционише и шта треба да оставимо за собом да бисмо могли да идемо даље.

Револуционари се буде
Томе ће нарочито допринети квадрат Јупитера са Ураном, који буди револуционарну природу, даје огромну храброст и потребу за ослобађањем и ширењем ове енергије и наглашава фактор изненађења.
Стрелац представља образовање и науку - многе догме ће бити демонтиране, нарочито у медицини.

Стрелац представља уверења, идеологију, филозофију, образовање, науку, право, угледне људе као што су учитељи, судије, лекари. Ова област ће проћи кроз велика преиспитивања и многе догме ће бити демонтиране, и то нарочито у областима којима Нептун влада - медицина, фармација, брига о другима, спиритуалност, уметност.

Бићемо бомбардовани информацијама!

У целу слику укључен је и Меркур, владар Северног Месечевог чвора, који креће ретроградно 30. јануара са 26 степени Водолије (ретроградно кретање траје до 21. фебруара). То ће нагласити и ускомешати комуникацију, медије, друштвене мреже, интернет и то све у циљу да се дође до истине. Бићемо бомбардовани информацијама. Пре него што донесемо суд треба да избројимо до десет.

Прочитајте још: Уран у Бику у јануару доноси финансијски ЗЕМЉОТРЕС: Да ли треба улагати у злато и КРИПТОВАЛУТЕ?

Ипак, главни глумац на сцени биће Пун Месец у Лаву 28. јануара. Лава је укључен у снажну планетарну конфигурацију у фиксним знацима (Бик, Лав, Шкорпија, Водолија). Треба напоменути да због квадрата Сатурна и Урана, доминантног аспекта ове године, сваки пут када транзитни Месец дође у аспекат са њима, то ће послужити као окидач догађаја различитог интензитета.

Комплетан текст можете прочитати у штампаном издању "Трећег ока".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas