· · Komentari: 0
ASTRO

Tanja Veljković najavljuje: Nova godina TEK POČINJE, a LAŽI će biti otkrivene i mediji će se uskomešati

Pun Mesec u Lavu donosi povratak sebi, hrabrost i samopouzdanje, poziva nas da budemo autentični i nezavisni i realizujemo svoje talente i sledimo svoj put

1611657954_NUmerologija.jpg
Foto: Piksabej

Januar predstavlja sponu godine za nama u kojoj je dominantni uticaj bio u znaku Jarca, i 2021, u koju smo nedavno zakoračili. Aktuelni Mesečev ciklus očigledan je dokaz za to. Započeo je 13. januara, sa mladim Mesecom u Jarcu u konjunkciji sa Plutonom, baš na onom mestu gde su se prošle godine dešavali ključni aspekti.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Tanja Veljković donosi spektakularan horoskop decenije do 2030. godine!

Snažna napetost
Mlad Mesec predstavlja seme događaja, početak ciklusa, a Pluton donosi duboku transformaciju, smrt i ponovno rođenje, poput Feniksa. Pored toga, kada se radi o Plutonu, uticaj slobodne volje je sveden na minimum, postajemo deo mase, kolektivnog plana. Istovremeno, na relaciji Bik (gde se nalaze Uran i Mars) - Vodolija (sa Saturnom, Jupiterom i Suncem), dolazi do snažne planetarne napetosti i kreće serija višestruko isprepletenih kvadrata. Ta snažna energija traži put da se oslobodi.

Reflektor koji je do sada bio uperen u autoritete, sada osvetljava Vodoliju, koja predstavlja mase, grupe, povezivanje i organizovanje ljudi, ali i dugoročne planove i pogled u budućnost.

Vodolijska energija vuče napred, preplaviće svet!

Vodolijska energija nas nosi napred, vodi nas u nove mogućnosti. Pokazuje nove puteve koje stvaramo sada. Sva akumulirana energija prethodnog perioda preplaviće najšire delove društva. Fokus u naredne dve i po godine biće u toj oblasti.

Pročitajte još:Čuveni astrolog Tanja Veljković kaže: Večeras počinje REPROGRAMIRANJE, pred nama je istorijski trenutak

Na scenu je stupio i Neptun u Ribama. Neptun i osa čvorova se veoma sporo kreću, tako da smo ovaj uticaj mogli da osetimo još u novembru, a najjače u periodu od 12. januara do 2. februara. Videćemo šta je istina, a šta ne, kome možemo da verujemo, a kome ne.

Ogoljavaće se naša realnosti i velovi padati

Odjednom će početi da se ogoljavaju slojevi naše realnosti. Velovi iluzije će pasti. Mada, možda je preciznija slika teške plišane zavese koja se ruši, baš kao i naša uverenja. Kada se oblak prašine raziđe, shvatićemo da mnoge stvari nisu onakve kako su izgledale, i to će nas pokrenuti na preispitivanje.

Tanja Veljković mesecima upozorava na buran početak godine Foto: V. Danilov

Na niskoj vibraciji Neptun predstavlja obmanu, manipulaciju, laži i mutne radnje, dok sa više vibracije šalje poruku da svi potičemo iz istog izvora, donosi samilost, empatiju i bezuslovnu ljubav. Osetićemo potrebu da se približimo jedni drugima. Kontakt sa čvorovima naglasiće oba uticaja do krajnjih granica. I oni će istovremeno egzistirati.

Pročitajte još: Izgledaju NEOBIČNO i šokiraju okolinu: Ovaj znak se najviše RAZVODI

Osa Mesečevih čvorova je osa evolucije i pokazuje naše kolektivno usmerenje u određenom periodu. Južni čvor se nalazi u Strelcu, i ukazuje na to šta više ne funkcioniše i šta treba da ostavimo za sobom da bismo mogli da idemo dalje.

Revolucionari se bude
Tome će naročito doprineti kvadrat Jupitera sa Uranom, koji budi revolucionarnu prirodu, daje ogromnu hrabrost i potrebu za oslobađanjem i širenjem ove energije i naglašava faktor iznenađenja.
Strelac predstavlja obrazovanje i nauku - mnoge dogme će biti demontirane, naročito u medicini.

Strelac predstavlja uverenja, ideologiju, filozofiju, obrazovanje, nauku, pravo, ugledne ljude kao što su učitelji, sudije, lekari. Ova oblast će proći kroz velika preispitivanja i mnoge dogme će biti demontirane, i to naročito u oblastima kojima Neptun vlada - medicina, farmacija, briga o drugima, spiritualnost, umetnost.

Bićemo bombardovani informacijama!

U celu sliku uključen je i Merkur, vladar Severnog Mesečevog čvora, koji kreće retrogradno 30. januara sa 26 stepeni Vodolije (retrogradno kretanje traje do 21. februara). To će naglasiti i uskomešati komunikaciju, medije, društvene mreže, internet i to sve u cilju da se dođe do istine. Bićemo bombardovani informacijama. Pre nego što donesemo sud treba da izbrojimo do deset.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Ipak, glavni glumac na sceni biće Pun Mesec u Lavu 28. januara. Lava je uključen u snažnu planetarnu konfiguraciju u fiksnim znacima (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija). Treba napomenuti da zbog kvadrata Saturna i Urana, dominantnog aspekta ove godine, svaki put kada tranzitni Mesec dođe u aspekat sa njima, to će poslužiti kao okidač događaja različitog intenziteta.

Kompletan tekst možete pročitati u štampanom izdanju "Trećeg oka".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.