Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНСКЕ ТЕМЕ

Жене су одговарале на вечиту дилему: Колико често треба прати БРУСТХАЛТЕРЕ?

Када је ова тема у питању, жене су имале различите одговоре.

1644140044_bra-g1983c76dc_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

На друштвеним мрежама често се воде полемике око савета и трикова за чишћење дома, одржавање гардеробе, као и мејкап и бјути савета.

Овога пута тема је била колико често даме перу своје брустхалтере, а одговори су били различити - од свакодневног прања, до прања једном у годину дана.

Прочитајте још: Стручњаци решавају ДИЛЕМУ: Да ли је спавање са ГРУДЊАКОМ добра или лоша навика?

"Моја пријатељица - нећу је именовати - рекла нам је једном на групном чету да пере грудњаке једном годишње", рекла је једна "тиктокерка", чиме је отворила ову тему.

"Занима ме какав је стандард међу женама. Који је просек? Колико најчешће прође времена између два прања грудњака? Јер очито нисмо све исте."

@desyr.reviews Comment how often you wash your bras 😅 #winteroutfit #askontiktok #brawash ♬ Own Brand Freestyle - FelixThe1st & Dreya Mac

Реакције и одговори на ову тему били су различити. Једна жена одговорила да их пере сваког дана, друга да их носи два-три дана између два прања. С друге стране, било је и одговора да је довољно прати грудњаке једном у два-три месеца, док је једна корисница друштвене мреже "Тик-Ток" признала да се тај период протегне и на пуних шест месеци, до годину дана.

Ипак, највише жена се сложило око једне ствари - да прање брустхалтера зависи од више фактора као што су годишња доба, температура, али активности.

Током лета се грудњаци перу чешће, кад је топло, и кад се тело много више зноји, а једна дама је отворено признала да пре прања сваки брусхалтер прво помирише, па процени да ли може да га носи још који пут, или је време за прање.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas