Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПРАВИ СМО ДРИМ ТИМ": Аница Лазић и Лазар Ристовски заједно глумити у једној серији

Аница Лазић је за Лазара Ристовског имала само речи хвале

1706091471_Ftoo-Shutterstock-Printscreen-Instagram-anicalazicofficial.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - аницалазицоффициал
Oglas

Аница, која је 39 година млађа од Лазара Ристовског, проговорила је о улози у серији, али и сарадњи са колегама.

- Босиљка је девојка која долази са села у велики град у жељи да успе у послу. Она говори неколико светских језика и пут јој се укршта са породицом Срдић. На неки начин ће она мало утицати на њихов животни пут, бар на кратак период - рекла је Лазићева.

Аница је за екипу серије "Дрим тим" на чијем је челу њен емотивни партнер глумац Лазар Ристовски имала је само речи хвале.

- Не бих да звучи као научена фраза, али је ово најбоља екипа са којом сам до сада сарађивала. Сви сектори функционишу савршено, то је скуп мањих тимова који чине савршену целину. Прави смо дрим тим!

Научила кинески због серије

Аница је открила да је од редитеља Дејана Зечевића имала посебан захтев.

- Било је много смешних тренутака током снимања, а за мене је најизазовније било када је требало да снимим сцену на кинеском језику. То смо понављали не смем да кажем колико пута! Сваки пут кад бих помислила да ћу сада да причам на кинеском праснула бих у смех, па би се и цела екипа смејала - рекла је Аница, па додала:

- Иначе не говорим кинески, морала сам да га научим због ове серије. Срећом, редитељ није очекивао од мене да научим неки текст, али и тих неколико реченица ми је било велики изазов.

Открила је и да ли глумачки посао захтева одрицања.

- Сваки посао то тражи. Ако радите оно што волите онда то и нису одрицања, то су слатке муке - одговара Лазина девојка и тврди да што је старија то је сигурнија пред камерама:

- Сваке године су најбоље за глумицу, али како време пролази све су боље јер смо и ми зрелији, боље познајемо себе и то се онда види на камери.

Подсетимо, Лазар је потврдио везу са Аницом у новембру након што је ставио тачку на брак са Аницом после четири деценије заједничког живота.

- Истина је, заједно смо. Не бих ништа више додавао. Аницу сам упознао много касније и нема никакве везе са разводом. Хвала вам - рекао је Лазар за медије тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas