Oglas
· · Komentari: 0

"PRAVI SMO DRIM TIM": Anica Lazić i Lazar Ristovski zajedno glumiti u jednoj seriji

Anica Lazić je za Lazara Ristovskog imala samo reči hvale

1706091471_Ftoo-Shutterstock-Printscreen-Instagram-anicalazicofficial.jpg
Foto: Shutterstock, Printscreen/ Instagram - anicalazicofficial
Oglas

Anica, koja je 39 godina mlađa od Lazara Ristovskog, progovorila je o ulozi u seriji, ali i saradnji sa kolegama.

- Bosiljka je devojka koja dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe u poslu. Ona govori nekoliko svetskih jezika i put joj se ukršta sa porodicom Srdić. Na neki način će ona malo uticati na njihov životni put, bar na kratak period - rekla je Lazićeva.

Anica je za ekipu serije "Drim tim" na čijem je čelu njen emotivni partner glumac Lazar Ristovski imala je samo reči hvale.

- Ne bih da zvuči kao naučena fraza, ali je ovo najbolja ekipa sa kojom sam do sada sarađivala. Svi sektori funkcionišu savršeno, to je skup manjih timova koji čine savršenu celinu. Pravi smo drim tim!

Naučila kineski zbog serije

Anica je otkrila da je od reditelja Dejana Zečevića imala poseban zahtev.

- Bilo je mnogo smešnih trenutaka tokom snimanja, a za mene je najizazovnije bilo kada je trebalo da snimim scenu na kineskom jeziku. To smo ponavljali ne smem da kažem koliko puta! Svaki put kad bih pomislila da ću sada da pričam na kineskom prasnula bih u smeh, pa bi se i cela ekipa smejala - rekla je Anica, pa dodala:

- Inače ne govorim kineski, morala sam da ga naučim zbog ove serije. Srećom, reditelj nije očekivao od mene da naučim neki tekst, ali i tih nekoliko rečenica mi je bilo veliki izazov.

Otkrila je i da li glumački posao zahteva odricanja.

- Svaki posao to traži. Ako radite ono što volite onda to i nisu odricanja, to su slatke muke - odgovara Lazina devojka i tvrdi da što je starija to je sigurnija pred kamerama:

- Svake godine su najbolje za glumicu, ali kako vreme prolazi sve su bolje jer smo i mi zreliji, bolje poznajemo sebe i to se onda vidi na kameri.

Podsetimo, Lazar je potvrdio vezu sa Anicom u novembru nakon što je stavio tačku na brak sa Anicom posle četiri decenije zajedničkog života.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar za medije tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas