Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БАШ САМ БИЛА ГРЕШНА: Сузана Манчић отворила душу

Сузана Манчић већ деценијама успева да задржи титулу фаталне заводнице

1712481768_281631_44695-suzanamancic03042009-28-ig_iff.jpg
Фото: Новости
Oglas

Једна од најпожељнијих дама Југославије саветује женама да не троше време и енергију на погрешне људе. Она је искрено говорила о грешкама које су промениле њен живот.
- Много сам грешила, али и учила сам на својим грешкама. Баш сам била грешна. Али знате шта, ја волим своје грешке. Оне су ми показале где сам себе преценила, где сам поклекла, где нисам имала добар поглед на себе, али ни на људе око себе.

Многе жене би да живе као ви. Шта их то спречава да буду слободне попут вас?

– Страхови. Многе жене су у грчу. Ја се не бојим грешке, неуспеха. Нема код мене да нећу нешто, па се после кајем што нисам то урадила. Треба да живимо као да смо најбоље, најлепше, најпожељније. Жене треба да узму оно што им се нуди.

Да ли вас је некад мушкарац одбио?

– Ух, па није да тога није било. Али знате како, један одбије, а онда дође њих пет који те хоће. Бог гледа храбре. Таква сам била целог живота.

– Има и тога. Ја на то не обраћам пажњу. Кад видим да је таква ситуација, само мирно прођем. Не желим да се намећем, нити да некоме компликујем живот. Живот је једноставан. Никога не можеш натерати да буде с тобом или да те воли. Шта мене брига што гледају, па има шта и да се види.

(ХЕЛОУ)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas