Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни стил Иване Малић који ће се допасти свим женама: Ужива са сином, а да ли је на њеном прсту засијала и бурма? (ФОТО)

Глумац Милош Биковић и његова изабраница, Ивана Малић, постали су родитељи почетком ове године. Ивана је на свет донела дечака коме су дали име Василије.

1714813449_ba0598055f0b798ae681554b7caf5269334e9de9.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Ивана се не појављује често у јавности, али са пратиоцима на друштевној мрежи Инстаграм с времена на време подели фотографију из свог дана од кад је постала мама.

Тако је сада видимо како је кренула са сином у шетњу и у лифту направила "селфи".  Ивана је често елегантна, а сада бира дневни изглед. Носи широке светле фармерке, које су освојиле срце бројних жена, преко је обукла плаву кошуљу са пругицама, док испод има једноставну белу мајицу. Косу је везала, а очи заклонила наочарама за сунце.

Фото: притнсцреен Инстаграм, Ивана Малић

Иванин јучерашњи стил може да буде инспирација многим женема које желе да изгледају модерно, али да се у томе пре свега осећају удобно.

Пажњу је привукао и прстен који се налази на њеном домалом прсту десне руке, одмах поред вереничког прстена видимо да Ивана носи још један који личи на бурму. Ипак, Милош Биковић приватни живот чува за себе и у кругу својих најближих, па није познато да ли се пар венчао и да ли је у питању брума на Иваниној руци.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas