Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Астролози упозоравају: Запамтите ДВА фатална датума - 3. и 11. август, јер ће се дешавати ЧУДА!

Три датума на које треба да обратите пажњу док Венера пролази кроз Девицу.

1627551814_par2.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Хајде да искористимо у нашу корист ово врело лето!

Прочитајте још: Жозе Сарамаго као блогер о мигрантима, банкама и левици

Први важан датум је 30. јул

Сада, 30. јула имамо леп аспект Венере и Сатурна. Када неко има овај аспек у наталној карти током живота има лепу и проточну љубав. Овај аспект говори да човек бира мудро партнера, да у браку или заједничком животу има поштовања, љубави и да заједно "газе" кроз живот.

То није фатална, већ јака и стабилна љубав.

То није фатална љубав која "обара с ногу", али је јака и квалитетна и не попушта пред животним изазовима.

То значи да сада сви који се заљубе или упозају потенцијалног партнера имаће однос који који се зове "љубав до гроба". Љубавници ће имати подршку времена и Сатурна са Венером.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Стрелцу промене, Овну свађа, а Лаву талас УСПЕХА

Други важан датум је 3. август

Следећи аспект је Венера тригон Уран који се дешава 3. августа и, такође, ће бити леп и позитиван. Овде је Венера усхићена, срећна, не скрива се и уме да воли!

Када је овај аспект на небу он нам поручује да иазађемо из своје чауре и да допустомо да нас овај талас чисте и изненадне љубави понесе. Са овим аспектом љубав долази неочекивано, изненада, па се немојте изненадити када вас ова љубав баци високо међу облаке. Само слушајте унутрашњи глас, допустите да вас опије и заплешите тај диван и јак аспек Венере и Урана. Очекујте неочекивано!

Прочитајте још: Краљица Елизабета је смислила ОСВЕТУ: Увредиће Меган Маркл и принца Харија без одузимања титула!

Трећи важан датум је 11. август

Таман када смо доживели неочекивано следи нам 11. август. Тада је Венера у тригону са Плутоном. Овај транзит ће осетити сви. И они који су у вези и они који су слободни.

То је тренутак када вам се погелди сретну и...

Ово је моћно време које нам доноси трансформацију која је дубока која иде до саме кости. Слободнима доноси јаку, фаталну љубав. Привлаче нас људи који су на положају, који су успешни. То је онај моменат када видите некога и довољно је да се само погледи сретну и знате да је то ваша друга половина.

Прочитајте још: МАРС улази у Девицу: Биће отказа, а једна занимање ће ПРОФИТИРАТИ

Енергија је урадила своје, пронашла пут и тако вас је јако продрмала!

Они који су у емотивној вези донеће осећај јаке привлачности, сексуалности и свако мирно море у вези ће продрмати и партнери улазе у нови занос, као да поново доживљавају ону сексуалну јаку привлачност која је била на почетку везе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas