· · Коментари: 0
АСТРО

Цвеће према хороскопским знацима: Девици црвену, Шкорпији црну ружу, а један знак воли беле раде

Пролеће је, сигурно сте пожелели да неком поклоните цвеће. Не залећите се пре него што погледате шта воли његов хороскопски знак

1619080344_devojka.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

То је ватерни енергичан знак. Иако понекад делује грубо и оштро то заправо није тако. Ако желите да смекшате Овна поклоните му биљку. Не букет, већ биљку у саксији која је јаких боја нпр црвене и да има велике лепе цветове. Избор могу да буду руже.

Прочитајте још: Астролог Тања Вељковић је предвидела све што се десило у САД: Каже да нас тек чека СПЕКТАКЛ и открива КАДА!

Бик

Фото: Пиксабеј

Може да дође у обзир биљка која је за двориште или биљка која се гаји у кућним условима. Бик обожава свој лични простор и свакако ћете га обрадовати овим поклоном. Бик воли цвеће и ужива у њему. Оно што ће те видети код њега су биљке са великим зеленим меснатим цветовима.

Овну саксија, Бику букет, Близанцима пољско цвеће

Близанци

Они су Меркурова деца и они воле све што је шарено , разиграно и оно што им привлачи пазњу. Ако желите да изненадите Близанца поклоните му букет пољског цвећа. Такође воле и биљке које расту у саксији  Избор може да буде бенџамин.

Прочитајте још: Четири ствари морате урадити док је Сунце у БИКУ, а прва је ЉУБАВ

Рак

Нежна је душа и такве биљке га описују. Беле раде су нешто што ћете увек видети код њих . Воле цвеће и умеју да им пренесу своју енергију. Ако желите да их изненадите нека то буде букет белих Кала.

Фото: Пиксабеј

Лав

Воли велике букете цвећа .Што веће то боље. Цвеће које лава оставља без даха је рајска птица. Његов лични избор ће бити велика собна палма. Лав је Сунце и воли светлост и биљке које захтевају сунце.

Лав воли велике букете!

Девица

Она је једноставна и прецизна. Воли биљке и цвеће али да буде умерених тонова или једнобојно Сваки поклон који поклоните Девици она ће га од срца прихватити и поклониће му пажњу. Избор када је Девица у питању би био дрво среће, букет белих или розе ружа.

Прочитајте још: Мука, невоља и несрећа: Следе три тешке године, али само за неке хороскопске знакове

Вага

Велики је естета и када је цвеће у питању. Не воли предимензионирано цевеће већ складно и са укусом. Ако Ваги поклањате цвеће нека буде букет белих ружа али пупољци са дикретним украсним папиром и дискретном машном. У њиховом дому ћете видети Драцену.

Шкорпија

Мистична и интелигентна воли ћвеће и уме да се брине о њима. Прави избор за њих је букет црних ружа. То ће их оставити без даха. У њиховом дому можете видети Орхидеју која захтева посебну пажњу а Шкорпија то уме да јој поклони. Елегантна је и префињена.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

Стрелац

Он је сам по себи радознао и све га привлачи. Такав однос има и према цвећу. Просто га воли и ужива у свакој биљци. Код њега у дому ћете видети сво могуће цвеће. Хризантеме, беле раде, дан и ноћ и тако даље. Ако желите да га изненадите било које цвеће да му поклоните нећете погрешити.

Стрелац воли беле раде, а Рибе локвањ!

Јарац

Одговоран и понекад хладан. Такав однос има и према биљкама. Воли их али ће увек бирати биљку која не захтева пуно неге као што је Аспидистра- не захтева светлост и може дуго да издржи без воде.

Водолија

Оригинална је и увек има нове идеје. Неки их зову и деца будућности. Воле цвеће који има јаке мирисе и који их опуштају као што су гладиоле,божури и орхидеје. Као поклон нека буде било која биљка или цвет али нека буде другачије маштовито упаковано, украшено. Водолија воли несвакидашње.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Рибе

Оне су емотивне и осећају друге људе. Избор за њих би био локвањ у акваријуму или водени бамбус. Такође су и уметници па их можете изненадити букетом шареног разнобијног цвећа. Руже у разним бојама су увек одличан избор!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.