Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

DIJETA prema horoskopskim znacima: Blizanci su u opasnosti, a ni Biku nije lako

Svaki horoskopski znak je specifičan, pa dijeta koja odgovara jednoj osobi ne mora da odgovara i drugoj.

1625817801_shutterstock_1458702797.jpg
Foto: Šater
Oglas

Postoji generalna astrološka podela po znacima gde je za svaki od njih utvrđeno koja su kritična mesta na telu i na koji način osoba dobija višak kilograma.

Pročitajte još: Betmen je bio debeljuškasti mesar, a Holivud je na njemu zaradio milijarde! (VIDEO)

Horoskopski znaci skloni gojenju

Nije dovoljno nabrojati znake Zodijaka i po toj tablici odrediti da li je neko gojazan ili nije, već je za to potrebno pogledati celu natalnu kartu, pa na osnovu nje konstatovati na koji način osoba može najlakše da dovede kilograme u red.

Recimo, Neštun donosi alkoholizam

U natalnoj karti prvenstveno gledamo podznak i svetla (Sunce i Mesec), potom kakve aspekte prave Mars (metabolizam - sagorevač), Uran (ubrzanost, nervoza), Venera (šećer, mast), Jupiter (ekspanzija, uvećanje, rast, proširenje), Saturn (smanjenje, usporavanje, ograničenja, samodisciplina, oskudnost), Pluton (regeneracija), Neptun (trovanje, pogrešan način ishrane, alkoholizam).

Pročitajte još: Najnovije otkriće: Dinosaurusi su imali vrtiće, a DADILJI se desilo nešto zastrašujuće

Uran i Mars prave probleme sa kilogramima

Horoskop pokazuje problem
Ovakav način analize horoskopa može biti od velike koristi, jer, osim što možemo da uvidimo opšte sklonosti u higijeni ishrane, možemo na vreme primetiti i potencijalne zdravstvene probleme, jer, zna se, zdravlje ulazi na usta.

Naravno, važna su polja i znaci u kome se odigravaju određeni aspekti jer po njihovoj simbolici možemo odrediti o kom delu tela se radi.

Horoskop pokazuje i da je neko sklon nervozi.

Ako je, recimo, krcato sedmo polje ili njen prirodni vladar Vaga, onda možemo pretpostaviti da ta osoba ima problem sa zadnjicom, ako se tu nađu Jupiter i Venera jedno pored drugog - znamo da ta osoba preterano konzumira slatkiše i masnu hranu (Venera) koja proširuje (Jupiter) zadnjicu (Vaga).

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Ako neko nema problema sa kilogramima, već obrnuto - potrebno je da se malo ugoji, pogledaćemo i sigurno videti Uran ili Mars u nekom izazovnom aspektu sa svetlima ili podznakom, što nam ukazuje da osoba ubrzano troši svoju energiju (i time sagoreva masti).

Foto: Peksel

Naravno, savet za ovu osobu bi bio da smanji nervozu (Uran) ili fizičke aktivnosti (Mars) i pojača unos masti i šećera (Venere), da obeduje uvek u društvu, da trpeza bude estetski doterana...

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Sklonosti i slabe tačke horoskopskih znakova

O načinu na koji se hranimo govori drugo polje horoskopa. Astrološki znak koji je na vrhu ovog polja ukazuje sledeće:

Ovan - Vruća hrana, meso, roštilj, ljuto, začinjeno.

Bik - Masna hrana, slanina, čvarci

Blizanci - Brza hrana, obroci s nogu, grickalice.

Rak - Nacionalna kuhinja, domaći specijaliteti, tečna hrana.

Lav - Vrhunski kvalitet hrane, prestiž` u ishrani, obroci u restoranu.

Devica - Mali obroci, makrobiotika, zdrava hrana, jedu dok rade.

Vaga - Obrok u društvu, lepo aranžiran sto, slatkiši.

Škorpija - Završavaju tuđe obroke, jedu ono što drugi jedu, zagorela hrana, krvavo meso.

Pročitajte još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Strelac - Ogromni obroci (gladne oči), uvozna hrana, ogroman pribor za jelo.

Jarac - Bajata hrana, hladna, zimnica, sir, jogurt, kiselo.

Vodolija - Brza hrana, obrok sa prijateljima, hrana kao nužno zlo.

Ribe - Večera glavni obrok, riba, alkohol.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas