Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 24. август: Стрелац је у опасности, а четири знака добијају ПОСЛОВНИ предлог

Хороскоп за уторак, 24. август 2021. године, најављује опасност за два знака, а први је Шкорпија.

1629363145_bela-depo.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намерама следи вам награда за уложени труд.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Бик

У превирањима која се одигравају око вас ви нећете бити оштећени. Штавише, на крају, када се све слегне, стиже вам занимљива понуда. Прихватите је јер вас она води у нове активности које ће вам се дугорочно веома исплатити.

Близанци

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера постоји велика шанса да кризу пренесете и на своје окружење. Уз помоћ једног члана породице повратићете оптимизам иако реална ситуација, и даље, налаже велики опрез.

Рак

Ишчекујете промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна па је извесна тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови.

Прочитајте још: Венера у Ваги до 11. септембра доноси фаталне сусрете и драстичне ПРОМЕНЕ на послу

Лав

Време је да се максимално посветите обавезама и редом, једну по једну, решите до краја, саветује дневни хороскоп. Финансијска ситуација је значајно поправља па је право време да, пре него што одете у куповину, очистите дугове и заостале неплаћене рачуне.

Девица

Иако одлично знате шта хоћете, и уз то имате и разрађене планове, није повољан тренутак за велике подухвате. Одложите све врсте улагања као и пословне одлуке, склони сте грешкама. Појачајте имунитет јер вам прети вирусна инфекција.

Вага

Не прихватате туђа мишљења, чак ни по цену да вас ваши ставови одведу у велике проблеме. Током поподнева до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова. Савладајте своју сујету, прихватите савете сарадника.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Шкорпија

Немате времена за сувишну причу, најављује дневни хороскоп. Сва пажња је усмерена на радно окружење у коме вас вреба једна женска особа. Дајте све од себе да обавезе завршите коректно, јер, због грешке коју данас направите можете бити неразумно строго кажњени.

Стрелац

Ваш однос према обавезама није на највишем нивоу, упозорава дневни хороскоп. Сарадници вас покривају, али то неће трајати вечно. Промените став, обављајте посао одговорније и без сувишне приче како ваша шаљивост не би изазвала негативне последице.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Јарац

Иако сте свесни тежине финансијске ситуације, то вас не спречава да употребите сву своју креативност и неку своту новца утрошите на ситна задовољства која ћете поделити с драгим људима. То је једини начин да се данас орасположите.

Водолија

Нисте сигурни у своје потенцијале. Размишљате како да побољшате ефикасност и неком иновацијом поправите своју финансијску ситуацију. Искористите прилику да окупите око себе пријатеље који вам могу помоћи у свему, па и послу, саветује дневни хороскоп.

Прочитајте још: Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Рибе

Од старог блиског пријатеља стижу интересантни пословни предлози, најављује дневни хороскоп. Није прави тренутак да размишљате о великим подухватима, све што данас смислите, у будућности се неће лако остварити. Због тога, пажњу посветите себи и вољеној особи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas