· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 28.ЈУЛ: Бик мења посао, Близанци добијају понуду, а Јарац ће бити бесан

Дневни хороскоп упозорава Водолију да је на ивици издржљивости и да ће тешко поднети дан пун активности.

1626857582_Jaracpixabej.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Амбициозни сте па дан почињете великим плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули окружењу у коме се крећете и радите. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље којима стајете на пут.

Бик

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Морате бити свесни, да ако то учините након тога улазите у нови живот после чега нема повратка на старо. То не значи да вас чека нешто лоше, већ да морате бити спремни на све.

Близанци

Ако успете да дан отпочнете без кашњења и одлагања, могу вам се отворити интересантне могућности, посебно ако је ваш посао везан за иностранство. Не увлачите пријатеље у своје подухвате, решавајте своје проблеме сами.

Прочитајте још: Вилине воде код Рековца лече нероткиње и предсказују будућност (ФОТО)

Рак

Пред вама је пуно обавеза. Чиниће вам се да не дижете главу од посла, а уствари ништа се посебно неће дешавати. Илузија да сте претерано оптерећени долази због засићења па вам је хитно потребна или промена посла или кратак одмор.

Лав

Тежите ка слободи, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за побуну. Дисциплиновано и на време обављајте све радне задатке, једино ћете на тај начин избећи напете аспекте који вам могу закомпликовати финансијску ситуацију.

Девица

Своје планове везујете за обећања која су вам дали пријатељи. Превише одлагања може вас довести у неугледну ситуацију у којој ћете се на крају правдати претпостављенима којима ће ваши аргументи бити смешни и прихватљиви.

Прочитајте још: Прво танкер који лебди, а онда се на небу појавио и ПЛУТАЈУЋИ ГРАД! (ФОТО)

Вага

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала. На жалост, паралелно пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад за који нећете добити очекивану награду.

Шкорпија

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Није лоше да размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер, грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве.

Стрелац

Имате пуно планова и очекујете убрзо да покренете неки од њих, каже дневни хороскоп. На жалост, данашња дешавања вам неће донети крупније помаке осим што ће вас околности навести да размислите да ли је пут који сте смислили најповољнији за неког као што сте ви.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Јарац

Како год да се поставите, очекује да будете у другом плану, упозорава дневни хороскоп. Не прија вам таква улога, али свесни сте да је то исправан пут. Било да се ради о породичним или љубавним односима, најпаметније је да стрпљиво пружите подршку и сачекате епилог.

Водолија

Пред вама је дан препун динамике. На ивици сте издржљивости, упозорава дневни хороскоп. Већ извесно време вас мучи нешто на послу, а нисте у стању да се томе супротставите. Припазите се, безазлена ситуација вас може навести да направите скандал.

Прочитаје још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Рибе

Имате пуно планова и очекујете брзу реализацију. На жалост, ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.