· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 28.JUL: Bik menja posao, Blizanci dobijaju ponudu, a Jarac će biti besan

Dnevni horoskop upozorava Vodoliju da je na ivici izdržljivosti i da će teško podneti dan pun aktivnosti.

1626857582_Jaracpixabej.jpg
Foto: Piksabej

Ovan

Ambiciozni ste pa dan počinjete velikim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli okruženju u kome se krećete i radite. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

Bik

Postoji šansa da se vaša želja za promenom radnog mesta ostvari. Morate biti svesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život posle čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.

Blizanci

Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sami.

Pročitajte još: Viline vode kod Rekovca leče nerotkinje i predskazuju budućnost (FOTO)

Rak

Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a ustvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

Lav

Težite ka slobodi, međutim, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme obavljajte sve radne zadatke, jedino ćete na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu zakomplikovati finansijsku situaciju.

Devica

Svoje planove vezujete za obećanja koja su vam dali prijatelji. Previše odlaganja može vas dovesti u neuglednu situaciju u kojoj ćete se na kraju pravdati pretpostavljenima kojima će vaši argumenti biti smešni i prihvatljivi.

Pročitajte još: Prvo tanker koji lebdi, a onda se na nebu pojavio i PLUTAJUĆI GRAD! (FOTO)

Vaga

Aspekti vam donose priliv energije koja vam je u proteklom periodu nedostajala. Na žalost, paralelno pristižu nove obaveze kojima će sva lepota ovog perioda pasti u senku. Pred vama je naporan rad za koji nećete dobiti očekivanu nagradu.

Škorpija

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.

Strelac

Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih, kaže dnevni horoskop. Na žalost, današnja dešavanja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas okolnosti navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Jarac

Kako god da se postavite, očekuje da budete u drugom planu, upozorava dnevni horoskop. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

Vodolija

Pred vama je dan prepun dinamike. Na ivici ste izdržljivosti, upozorava dnevni horoskop. Već izvesno vreme vas muči nešto na poslu, a niste u stanju da se tome suprotstavite. Pripazite se, bezazlena situacija vas može navesti da napravite skandal.

Pročitaje još: DUH Miroljub teroriše Kosmaj, a jedini spas je da mu se pokaže OVA stvar

Ribe

Imate puno planova i očekujete brzu realizaciju. Na žalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.