· · Коментари: 0
АСТРО

ХОРОСКОП ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ: Шкорпијама стиже сјајан период, а ево шта Близанци МОРАЈУ да ураде

Дан заљубљених је у боји коњукције Марса и Венере која је у Јарцу. Изазовни аспек који тежи истрајности.

1644832809_valentines-day-g45201ef2b_640.jpg
Фото: Пиксабеј

Све што је обојено Венерим из Јарца траје и трајаће до средине марта. Ова Венера је саткана од сећања из прошлих живота, што ће некима донести сећања на давне велике и болне љубави а некима потпуно нову љубав.

Кренимо редом, како ће се ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ одразити на знакове хороскопа:

Ован- ви уклапате страст и љубав и следи вам јако леп период са партнером.

Бик- вама овај дан доноси мир и спокој. Јенино шта желите је да се ушушкате поред партнера и да га волите.

Близанци- све што сада овог момента мислите, желите и осећате реците партнеру.

Рак- у вама се данас буди неограничена потреба да се на највишем нивоу повежете са партнером и у томе ћете успети.

Прочитајте још: Три ствари које НЕ БИ ТРЕБАЛО да радите током владавине ВОДОЛИЈЕ, без обзира који сте хороскопски знак

Лав- дан створен за вас. Обојен љубављу, комплиментима и страшћу. Очекује вас леп поклон!

Девица- данас постављате своје циљеве у љубави. Звезде вам поручују да вас партнер прати , све што помислите и он мисли.

Вага- велика количина љубави и среће боји овај дан. На мале успутне проблемчиће не трошите енергију.

Шкорпија- осетићете налет лоше енергије. Молим Вас немојте очајавати јер вам већ од сутра креће фантастичан период када је љубав у питању.

Прочитајте још: Чувени руски астролог ОТКРИВА којим знаковима ће 2022. година бити НАЈБАКСУЗНИЈА до сада

Стрелац- раскошна и потпуно растрећена енергија боји овај дан. Лепи и опуштајући моменти са партнером и разговори који су везани за будућност.

Јарац- позив из прошлости се дешава… сада се потрудите да одиграте паметно. Капије времена вам пружају још једну шансу.

Водолија- имате потребу да изненадите партнера. Већ дуже време смишљате план који ће бити оригиналан као што сте и ви. Само напред!

Рибе- дан који створен баш за вас. Поготово ако немате партнера данас заиста срећете љубав коју вам шаље универзум. Заузете Рибе само треба да се препусте својом емоција и да не размишљају превише.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.