Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH: Škorpijama stiže sjajan period, a evo šta Blizanci MORAJU da urade

Dan zaljubljenih je u boji konjukcije Marsa i Venere koja je u Jarcu. Izazovni aspek koji teži istrajnosti.

1644832809_valentines-day-g45201ef2b_640.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sve što je obojeno Venerim iz Jarca traje i trajaće do sredine marta. Ova Venera je satkana od sećanja iz prošlih života, što će nekima donesti sećanja na davne velike i bolne ljubavi a nekima potpuno novu ljubav.

Krenimo redom, kako će se DAN ZALJUBLJENIH odraziti na znakove horoskopa:

Ovan- vi uklapate strast i ljubav i sledi vam jako lep period sa partnerom.

Bik- vama ovaj dan donosi mir i spokoj. Jenino šta želite je da se ušuškate pored partnera i da ga volite.

Blizanci- sve što sada ovog momenta mislite, želite i osećate recite partneru.

Rak- u vama se danas budi neograničena potreba da se na najvišem nivou povežete sa partnerom i u tome ćete uspeti.

Pročitajte još: Tri stvari koje NE BI TREBALO da radite tokom vladavine VODOLIJE, bez obzira koji ste horoskopski znak

Lav- dan stvoren za vas. Obojen ljubavlju, komplimentima i strašću. Očekuje vas lep poklon!

Devica- danas postavljate svoje ciljeve u ljubavi. Zvezde vam poručuju da vas partner prati , sve što pomislite i on misli.

Vaga- velika količina ljubavi i sreće boji ovaj dan. Na male usputne problemčiće ne trošite energiju.

Škorpija- osetićete nalet loše energije. Molim Vas nemojte očajavati jer vam već od sutra kreće fantastičan period kada je ljubav u pitanju.

Pročitajte još: Čuveni ruski astrolog OTKRIVA kojim znakovima će 2022. godina biti NAJBAKSUZNIJA do sada

Strelac- raskošna i potpuno rastrećena energija boji ovaj dan. Lepi i opuštajući momenti sa partnerom i razgovori koji su vezani za budućnost.

Jarac- poziv iz prošlosti se dešava… sada se potrudite da odigrate pametno. Kapije vremena vam pružaju još jednu šansu.

Vodolija- imate potrebu da iznenadite partnera. Već duže vreme smišljate plan koji će biti originalan kao što ste i vi. Samo napred!

Ribe- dan koji stvoren baš za vas. Pogotovo ako nemate partnera danas zaista srećete ljubav koju vam šalje univerzum. Zauzete Ribe samo treba da se prepuste svojom emocija i da ne razmišljaju previše.

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas