· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за недељу, 5. децембар: Близанци, реците породици СВЕ У ЛИЦЕ! Ваге МОРАЈУ да послушају пријатеља

Дневни хороскоп охрабрује Бикове да пресеку и донесу одлуку.

1638277147_00.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб

Ован

Иако све делује обећавајуће, није повољан дан за уговоре и било какве трансфере. Одложите на кратко јер ако сада започнете нове преговоре могу вас сачекати велике компликације. Тренутно, изван вашег видокруга се налазе информације које су од пресудног значаја за ваш пројекат.

Бик

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

Близанци

Скупљате храброст да члановима породице саопштите своје намере. Ситуација је можда непријатна, али искреност ће вам се исплатити. Није све тако црно како се то сада вама чини. На крају ћете добити подршку коју сада уопште не очекујете.

Прочитајте још: ОГОВАРАЊЕ им је душевна храна: Три хороскопска знака која обожавају да ТРАЧАРЕ

Рак

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особа која вас данас несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.

Лав

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни, да ако то учините након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.

Девица

Уколико своју нервозу и напетост будете емитовали на партнера постоји велика шанса да кризу пренесете и на своје окружење. Уз помоћ једног члана породице повратићете оптимизам иако реална ситуација, и даље, налаже велики опрез.

Прочитајте још: Меркур је у Стрелцу од 24. новембра до 13. децембра 2021: Само један хороскопски знак очекује велики УСПЕХ У ПОСЛУ

Вага

Правите компромис тамо где му није место. Робујете неким убеђењима која нису рационална. Уколико данас не послушате савет једног пријатеља, а све то бисте могли да спознате на један непријатан начин. Верујте у добронамерност других људи.

Шкорпија

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Стрелац

Крај једног циклуса на послу учиниће вас веома поносним. Ваш удео је велики, а за награду очекујете материјалну награду. Без обзира на ваше реалне заслуге, будите спремни на то да финансијска добит неће бити сразмерна уложеном труду.

Прочитајте још: Које хороскопске знакове ће погодити ЉУБАВНА ЧАРОЛИЈА за празнике?

Јарац

Концентрација вам није на завидном нивоу. Углавном размишљате о уживању с вољеном особом и егзотичним путовањима. Духом сте далеко од места боравка па би било пожељно да се крајем дана спустите са облака, у противном, следи вам болан повратак у реалност.

Водолија

Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на најбољи могући начин и добијете подршку сарадника од којих сте то најмање очекивали. Чувајте се повреда, а нарочито будите опрезни у саобраћају.

Рибе

Покушавате нешто да почнете испочетка. Ви јесте особа створена за нове пројекте, али, овај дан није повољан за то. Одложите важне одлуке, нарочито ако упаднете у искушење да прекинете сарадњу с људима о којима сте, до данас, имали сјајно мишљење.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.