· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за петак, 4. фебруар: Водолије очекују ПРИЈАТНЕ ВЕСТИ, Лавови треба да прихвате ПОЗИВЕ ЗА ДРУЖЕЊЕ

Звезде кажу да ће неки знакови започети петак грандиозним плановима, док друге очекује фијаско.

1643632193_friends-g42b5ab2bb_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Ован

Добијате нова задужења. С обзиром на то да је у питању нова област у којој се до сада нисте опробали, покренуће вас велика мотивација. Доказујете себи колико су велике ваше способности. Припазите се, нисте безгрешни.

Бик

Имате велику шансу да се остваре планови од којих сте дигли руке. Добици су извесни, а може вам се вратити и неки уложени новац од кога сте већ одустали. Пре него што тај новац у нешто уложите, направите добру рачуницу.

Близанци

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се.

Рак

Амбициозни сте па дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику како бисте се поново наметнули на тржишту на коме делујете. Труд ће бити награђен, али паралелно с тим стичете нове непријатеље којима стајете на пут.

Лав

Прихватите позив пријатеља и изађите. Заборавите на посао и обавезе, пар сати дружења причиниће да се препородите. Уколико немате партнера, идеалан тренутак је за ново познанство које може прерасти у интересантну романсу.

Девица

Наизглед миран дан може да се претвори у фијаско, нарочито ако покушате да импровизујете нешто што не бисте смели да радите. Моћ сналажења у новим ситуацијама јесте одраз паметних људи, али, није крај света ни ако понекад одустанете.

Вага

Изложени сте ризику повређивања. Прави разлог томе је потиснута љутња која вас може довести у ситуацију да својом непажњом направите превид и изазовете већу штету. Осим тога, избегавајте службена лица као и особе које су униформисане.

Шкорпија

Не почињите никакве нове послове. Могли бисте услед недостатка концентрације направити грешке због којих бисте се у наредном периоду бавили поправљањем начињеног. Искористите дан за дружење са помало запостављеним пријатељима и фамилијом.

Стрелац

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе.

Јарац

Дан започињете напуњени енергијом. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

Водолија

Време да се укључите у активности своје друштвене средине. Веома сте цењени па вам следи и званична похвала за сав труд. Током вечери можете очекивати пријатне вести које ће вам значајно подићи самопоуздање.

Рибе

Од старта недеље вас очекује велика пословна активност. Као да су се данас сви сетили да им нешто треба. Ваша ажурност и дисциплина морају бити на завидном нивоу како би испунили очекивања надређених лица.

Прочитајте још: МЕРКУР и МЕСЕЦ доносе проблеме: Ова четири датума у ФЕБРУАРУ биће ОПАСНА - обратите пажњу!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.