· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за понедељак, 18. октобар: Бикови треба да ПРИХВАТЕ ПОНУДУ, а Ован иде на КРАЋИ ПУТ

Дневни хороскоп близанцима саветује да искористе ситуацију и ствари сагледају реално.

1633958114_business-g9da831d9e_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј

Ован

Данашњи хороскоп указује да имате прилику да отпутујете, али не далеко од места где живите. Низ разговора у којима ћете ви водити главну реч завршите се тако што ћете успешно завршити важан посао који ће вам у перспективи битно побољшати финансије. 

Бик

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку иако није на први поглед примамљива. Останите у игри јер је у питању исплатив посао, саветује данашњи хороскоп.

Бику, шкорпији и рибама је данашњи хороскоп повољан за посао.

Близанци

Пред вама је један напет период, наговештаји тога стижу током дана. Вести које добијате нису пријатне, али, ако се измакнете и реално сагледате комплетну слику, увидећете да је у питању ретка прилика коју морате да искористите. 

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Рак

Чини се као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам превише нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свих обавеза и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Будите стрпљиви и не размишљајте о повлачењу, охрабрује данашњи хороскоп.

Водолије не виде да је чаша полу пуна

Лав

Амбициозни сте и на путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, овај период није кључан, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, размислите о одлагању.

Девица

Вашим проблемима се назире крај. То мало жара који је остао у вама након периода који је иза вас, биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах, темељно припремите терен за период који је пред вама.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Вага

У атмосфери општег хаоса, ваша рационалност је на нивоу, прецизно правите разлику између битног и небитног, али, други људи то не могу да прате. То вас излуђује, ако не нађете начин да избаците вишак тензије, она ће избити тамо где је најмање очекујете. 

Шкорпија

До вас стижу позитивне вести везане за посао. Није необично да данас размишљате о томе иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Данашњи хороскоп саветује да искористите ту привилегију. 

Стрелац

Нисте у форми, а посла имате преко сваке мере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Прочитајте још: Један хороскопски знак измишља ПРОБЛЕМЕ, али има савршен УКУС, да ли сте ви тај?

Јарац

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изнедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Водолија

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

Рибе

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намерама следи вам награда за уложени труд.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.