Oglas
· · Komentari: 0

MLAD MESEC je u znaku Riba od 10. marta: Kreće period optimizma, a njime se smeši nova ljubav

Od 10. marta će mladi mesec u horoskopskom znaku riba dati i kreativnu snagu potrebnu za pokretanje novih projekata

1709901981_shutterstock_2210967525.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Bilo da želite da napravite spisak za čitanje, da naslikate novu sliku ili ste pronašli neki drugi hobi, najbolje je vreme da oslobodite svoju kreativnu stranu.

A ova tri znaka horoskopa bi mogla da pronađu svoju veliku, pravu ljubav.

Rak

Verovatno ste čula izreku: „Morate voleti sebe pre nego što možete voleti druge.“ Ne smatramo ovu izreku uvek prikladnom, ali horoskopski znak rak će je ponovno otkriti ovog proleća, to jest, otkriće nekoliko stvari u sebi koje pre nije video. Trebaće vam nekoliko dana da se pomirite sa ovim novim saznanjem, ali tada ćete da gledate svet drugim očima. A kad onda pogledate oko sebe, s novim saznanjima, novim samopouzdanjem i ljubavlju prema sebi – onda ćete i druge ljude videti drugim očima. A tada bi se mogao pojaviti neko kome se možete potpuno otvoriti, ko gleda u svaki aspekt vaše biti i vidi ljubav.

Škorpija

Škorpija trenutno misli da nije spremna za pravu ljubav. Možda ste imala težak raskid ili ste u trenutku u životu u kojem ne možete da zamislite ljubav. Ali, sada bi mogao neko da dođe u vaš život i da ga promeni zauvek. Zaista vas očekuje nešto vrlo posebno. Ali, čak i ako potom ne smatrate da je romantična ljubav za vas, prijateljstvo s tom jednom osobom doneće vam puno platonske ljubavi. Zagrljaj bliskog prijatelja u pravom trenutku može da izleči ranjeno srce.

Ribe

Ribe su pod posebnim uticajem svog godišnjeg doba. Sada, gledajući u oči te jedne osobe, možete da imate utisak kao da vam tlo izmiče pod nogama. Romantičnih sanjarenja ima sve više, a oko 11. marta više nećete da znate možete li se suzdržati. Potrebna je akcija: sada ili nikad. Ne treba da se plašite svojih emocija i da stavljate sve na sto. To je jedini način na koji druga osoba može zaista da stekne sliku situacije i možda se usudite da jasno kažete svoje osećaje.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas