Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Највеће СЛАБОСТИ МУШКАРАЦА према хороскопу: Неки се плаше изненађења, а неки туђег мишљења

Погледајте чега се мушкарци највише плаше

1668531340_profimedia-horoskop-muskarci.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Ован

Највећа жеља ових мушкараца је да буду први увек и свуда. Али, ако примете да неко сумња у њихову супериорност, они се одмах затварају у себе. Плаше се да неће бити најбољи и имају потребу за сталном пажњом и похвалама.

Бик

Ови мушкарци се плаше неочекиваних и ненаданих изненађења која нису под њиховом контролом. Све оно што им се испречи на путу и угрози њихову стабилност, може да излуди мушкарце Бикове.

Близанци

Типичним Близанцима није потребан туђи аплауз ни похвалне речи о њиховом интелекту. Знају да су они најпаметнији мушкарци икада рођени. Али, када неко посумња у њихове речи, то их дубоко погађа. То је нарцисоидност и ништа више.

Рак

Мушкарци у знаку Рака су много зависни од туђег мишљења и стално чекају на туђа одобравања, али када се суоче са критиком, прихватају је тешко и болно и то не могу да сакрију.

Лав

Ако мушкарац Лав и у најлуђем сну посумња у своју јединственост, то неће моћи да поднесе. Па, највећи страх му је да неко не нападне његов понос.

Девица

Девице су самокритичне, а то им је вероватно и највећа мана, јер тако истичу своје недостатке и показују комплексе. Они себе критикују јер су стидљиви, јер имају прекомерну тежину, јер не изгледају довољно добро, а исто тако сумњају и у своје менталне способности.

Прочитајте још: Мекур је у знаку Стрелца од 17. новембра: Ево када можемо да очекујемо прилив позитивне енергије

Вага

Ови мушкарци свакодневно троше много снаге, живаца и новца да би сви око њих били срећни и задовољни и да нико не буде увређен. Али, вероватно су сви осим њих свесни да је то немогуће, па због те чињенице имају осећај анксиозности и разочарења.

Шкорпија

Осетљивост, сентименталност и рањивост – ово су три најболније тачке мушкараца Шкорпија, а највише страхују да неко не сазна како да их „изазове“. Иако они знају да сакрију страхове и комплексе, критику прихватају веома тешко.

Стрелац

Мушкарци Стрелчеви не знају како да губе. Исто као и Лавови, тако и ови мушкарци верују да су јединствени и не желе да било ко сумња у то, посебно не љубавни партнери. Због овог страха они од својих вољених траже да их поштују као „посебне“ личности.

Јарац

Јарчеви често знају да себи направе комплексе због свог изгледа у прошлости и то их чини рањивим када одрасту, што им прави проблеме и стални недостатак пажње.

Водолија

Мушкарци Водолије се највише плаше говора у јавности и у таквим случајевима им је тешко да се изборе са узбуђењем и тремом, што често доводи до тога да се осећају непријатно и да изгубе самопоуздање.

Рибе

И мушки припадници овог знака су исто тако зависни од мишљења других и чекају одобравање за сваку ситницу, јер и најмања критика која им је упућена за њих представља велики ударац који не могу да поднесу.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas