Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 18. јула: Јарац је у опасности, Стрелац пред променом,а један знак добија НАГРАДУ

Недељни хороскоп Шкорпију саветује да хитно донесе одлуку, јер нема времена за губљење.

1625815568_Depositphotos_11972004_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Посао

Значајну суму новца можете потрошити на непотребне намирнице иако би било мудрије да то одложите јер не знате колико ће криза потрајати. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни, нарочито ноћу. Постоји опасност и од физичких повреда, па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито ако сте радно ангажовани.

Будите пажљиви на сваком кораку.

Љубав

С укућанима будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако они инсистирају на озбиљним темама. Ових дана сте склони преувеличавању свега, па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам озбиљна емотивна криза коју ћете тешко превазићи.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Бик

Посао

Потпуно сте свесни којим путем морате кренути уколико желите да безболно прођете кроз овај период. Све што смислите да бисте могли да радите, некако тешко иде. Тренутне тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете. Идеје којима се водите нису лоше, само је потребно право време.

Све иде тешко, а то је лекција за будућност.

Љубав

Предуги боравак у породичном окружењу код вас изазива тензију и потребу да побегнете. Да бисте обуздали потребу за слободом, неопходно је да пронађете начин да се бар на неколико сати дневно осамите, макар ставили слушалице на уши и пустили музику која вам прија.

Здравље

Опрезно с лековима.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Близанци

Посао

Под великим сте притиском јер се ближи тренутак када ћете морати да донесете важну одлуку. На вама је да пронађете начин како да своје поступке оправдате. Будући да је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама јесу непријатне али и завршиће се на најбољи могући начин.

Добићете помоћ, не размишљајте мрачно.

Љубав

Односи унутар породице постају све напетији. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте тренутну кризну ситуацију схватали неозбиљно. Време је да се дисциплинујете и суочите с реалношћу.

Здравље

Наспавајте се.

Рак

Посао

Стиже вам новчани прилив, али истовремено и додатни трошкови. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење којим ћете, на крају, схватити да је све што се десило било најповољније за вас.

Стижу паре, али и трошкови! Стиже хаос, али и решење!

Љубав

Подршка породице вам је од великог значаја, нарочито ових дана када сте под великим притиском јер морате да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Чувајте се инфекције.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Лав

Посао

Расплинули сте се на много страна одједном. Много тога сте започели, много је малих пројеката који вам се допадају, али ниједан није сам по себи вредан да се само њему посветите. Превише труда, мало резултата, постајете уморни. Не посустајте јер све што сада урадите, пише недељни хороскоп, у наредном периоду ћете на неки начин квалитетно наплатити, било новцем или новом позицијом.

Ускоро ћете бити награђени.

Љубав

Инспирацију проналазите у особи с којом се дописујете. Уколико се ових дана одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваше тајне намере ће бити разоткривене.

Здравље

Контролишите апетит.

Девица

Посао

Све се развија како треба, али се ви, ипак, осећате спутано и заробљено. Добра страна таквог аспекта је у томе што под притиском сјајно функционишете па ћете, до краја овог периода, без обзира на осећај несхваћености, постићи одличне резултате у пословима за које мислите да нису важни. То што будете ових дана урадили, биће примећено и награђено.

Постижете успех у пословима за које мислите да нису важни, а много грешите у томе.

Љубав

Осталим члановима породице препуштате иницијативу, уместо да засучете рукаве и излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од одговорности јер сте уморни. Свесни сте да ситуација може трајно пореметити односе с ближњима, али, ипак вас то не покреће.

Здравље

Нервоза.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Вага

Посао

Будите изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије која се може појавити у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа могу бити презахтевни за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Чувајте се повреда и агресивних људи.

Љубав

Препуни сте позитивне енергије. Од проблема се браните маштањем и планирањем будућности. Чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док се криза не заврши. Тензија између вас и вашег партнера све више расте, ако се не будете приземљили односи могу захладнети.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Шкорпија

Посао

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље, па вам та дилема може изазвати велике недоумице. Немате пуно времена за колебање, морате брзо деловати. Не трошите време на љутњу и страхове већ размишљајте конструктивно и држите обе ноге на земљи. Решење се налази испред вас, али за то је потребно да, одбацивши илузије, рационално поступите.

Не знате где ћете даље, али нема времена за колебање, решење вам је пред очима.

Љубав

Осетљиви сте на све што чујете, до тога да ако неко описује своје симптоме, истовремено их и ви доживљавате. До краја недеље тензија може попустити, али само под условом ако избегнете средства информисања и мрачне теме које вас узнемиравају.

Здравље

Болови у леђима.

Стрелац

Посао

Очекујете важну одлуку, али она не стиже. Неки људи су вам нехотице пренели погрешну информацију. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стиже наговештај промена, а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега, за сада, није у вашој моћи.

Очекујете важну одлуку, али је нема...

Љубав

С једне стране, жудите за слободом, а с друге, прија вам да имате некога поред себе. Нестабилно расположење може да вас наведе на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно сада уводити промене у односу с партнером, док не видите с чим располажете.

Здравље

Више се крећите.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Јарац

Посао

Недељни хороскоп вас упозорава да је за вас најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто треба да докажете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер се свака може развити у озбиљан сукоб, нарочито ако је то нешто што датира из прошлости. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и сачекајте повољнији период.

Не доказујте се, не правите се паметни, бежите од озбиљних тема.

Љубав

Једна фаза ваше љубавне везе пролази и сада је крајње време да размислите о следећем кораку. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Размислите, можда ваше оклевање долази из преозбиљног става о животу и љубавним односима уопште. Опустите се.

Здравље

Чувајте се грипа.

Прочитајте још: Најновије откриће: Диносауруси су имали вртиће, а ДАДИЉИ се десило нешто застрашујуће

Водолија

Посао

У овом периоду вам стиже интересантан предлог који у себи садржи нека нова решења која се могу спровести и након што тренутна криза прође. Ипак, будите пажљиви јер особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље, па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему.

Стиже занимљив предлог, али пазите да не превидите неке детаље.

Љубав

Шта год урадили и како год се поставили, ових дана вас криве за све. Осим тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може вас, нехотице, издати.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Зашто се разводе хороскопски знакови? Девица тражи чист рачун, Ован поштовање, а један знак је ВОЈНИК у браку

Рибе

Посао

Недељни хороскоп упозорава да вас оптерећује тензија која вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се ових дана дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су, због ваших несмотрених потеза, у изгледу непријатности у виду опомена о заосталим дуговањима.

Рибе, не губите наду, проверите финансије.

Љубав

У породици је извор живота. Пошто сте, ових дана, усмерени на њу, имате појачану потребу да све држите под контролом. Претерана брига о свима и свему може изазвати озбиљан пад расположења и премор, а то обара имунитет. Обуздајте своју забринутост, посветите себи више пажње.

Здравље

Проблеми с кожом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas