· · Коментара: 0
АСТРО

Недељни хороскоп до 24. октобра: Јарац је жртва манипулације, Бик се залеће, Ован МЕЊА

Недељни хороскоп препоручује Лаву да се не плаши промена, јер ће му помоћи особа од које се томе није надао.

1634316936_shutterstock_1489355732.jpg
Фото: Шатер

Ован

Посао

Предстоји вам промена којом се нешто важно из вашег професионалног живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете на резултате чекати дуже него што желите.

Завршава се важан период вашег живота, трансформација ће дуго трајати. Не залећите се

Љубав

С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потеже озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању свега па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам криза, па чак и изненадни прекид везе.

Здравље

Смањите слаткише.

Прочитајте још: Отворена је "ЛАВЉА капија": Очекујете нечекивано, али и невероватан УСПЕХ

Бик

Посао

Ових дана је, за вас, најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто доказујете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер свака може да се развије у озбиљну свађу. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте својих пет минута који ускоро долазе.

Избегавајте критичне ситуације

Љубав

Како се обавезе на послу буду стишавале, тако се романтично расположење уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите време. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из устаљене рутине. Повољан је период за предах.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Близанци

Посао

Разлетели сте се на више страна јер вам се нуди много пројеката а сви вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном ће се периоду вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Разлетели сте се, све вам се допала, полако

Љубав

Одишете оптимизмом. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи се могу закомпликовати.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Рак

Посао

Период није повољан за покретање нових послова јер вам стиже краткотрајан али јачи пад енергије. Време је да направите озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Конкретне резултате ћете видети у данима који следе.

Не покрећите нове послове, јер пада енергија.

Љубав

Благонаклоност вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље

Главобоља.

Лав

Посао

Добијате неочекивани подстицај од особе за коју нисте мислили да вам може бити од користи. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење које ће вам помоћи да схватите као је све што се десило било идеално за вас.

Помаже вам особа на коју нисте рачунали, узнемириће вас промене, а не би требале.

Љубав

Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То изискује доста енергије, која вам ионако недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате па због тога спустите лопту и одустаните од убеђивања.

Здравље

Несаница.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Девица

Посао

Смета вам хаос који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су у изгледу непријатности у виду опомена везаних за нешто што сте сметнули с ума.

Стагнирате. Проверите финансије.

Љубав

Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер све што будете скривали биће на шокантан начин откривено.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Вага

Посао

Ове недеље бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему како не бисте све радили по два пута.

Могли би да склопите нови уговор о сарадњи, водите рачуна о детаљима.

Љубав

Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Колико год да сте сигурни у оно што предстоји, не заборавите да нисте једини који о томе одлучује. Допустите другој страни да се изјасни.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Шкорпија

Посао

Ванредни прилив новца можете потрошити на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито док радите.

Прилив новца ће вас усрећити, а боље да га паметније трошите.

Љубав

Не можете да се одлучите како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност пребаците на друге. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Промене расположења у љубавном животу ремете рутину у вашој свакодневици.

Здравље

Чувајте се вируса.

Стрелац

Посао

Променљивог сте расположења. Мучи вас осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама су непријатне, али могу бити корисне.

Помоћиће вам неки сарадник, промене које вас чекају су непријатне, али корисне.

Љубав

Пребацујете све на партнера, уместо да излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може пореметити односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље

Стомачне тегобе.

Прочитајте још: ОКТОБАР ће ТРИ знака усрећити: Стрелац ће коначно испливати, а ДВА ће променити посао

Јарац

Посао

Сазнајете нешто што вас веома разочарава. Схватате да сте изложени великој манипулацији, нарочито од сарадника којима сте веровали. Безразложно се љутите, штите вас особе које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствени систем вредности.

Сазнајете нешто што ће вас разочарати, изложени сте великој манипулацији.

Љубав

Колико год се трудили, ових дана вам следује дебљи крај. У том смислу, ради сигурности, преиспитајте све где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате - један од пријатеља вас, нехотице, може искомпромитовати.

Здравље

Болови у леђима.

Водолија

Посао

Колебате се у ком смеру да наставите даље па та дилема може да вам изазове велике проблеме. Немате много времена за премишљање, морате брзо деловати. Не трошите време на анализе и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте интуицију. Решење је испред вас, потребно је само да се препустите и одлучите за оно што вам је прво пало на ум.

Колебате се где ћете, брже делујте.

Љубав

У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте олако схватили љубав. Коригујте ставове пре него што се ствари искомпликују.

Здравље

Болови у грлу.

Прочитајте још: Од 6. октобра МАРС свима отвара очи: Биће ШОКОВА

Рибе

Посао

Чекате на нешто што, сада је већ извесно, неће стићи. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите почетак недеље, јер крајем ње стиже наговештај промена а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер ће разрешење свега бити најбоље за вас.

Рибе чекају оно што неће доћи.

Љубав

Мучи вас нерасположење. С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Емотивна нестабилност може вас навести на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно сада спроводити неке одлуке док не сагледате комплетну ситуацију.

Здравље

Проблеми с видом.

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.