· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Од 6. октобра МАРС свима отвара очи: Биће ШОКОВА

Врата ће се отворити од 6. октобра, са Младим Месецом у Ваги и Плутоном који креће директно, ствари ће се поново покренути.

1633084919_Depositphotos_78379204_xl-2015.jpg

Често се дешава да више недеља или месеци радимо на остварењу својих планова и не видимо конкретне резултате. Питамо се шта радимо погрешно, фрустрација расте. А онда, једна за другим, врата почињу да се отварају.

Прочитајте још: ОКТОБАР ће ТРИ знака усрећити: Стрелац ће коначно испливати, а ДВА ће променити посао

Пашће тешке речи

Сезона управо почиње, јер 6. октобра, са Младим Месецом у Ваги и Плутоном који креће директно, ствари ће се поново покренути. Опет ће се у првом плану наћи питања моћи и контроле, али и трансформације. У комбинацији са ретроградним Меркуром у Ваги, пашће љутите речи, људи ће тражити своја права и једнакост, а у фокусу ће бити теме које се односе на законе и правосуђе.

Сатурн креће директно 11. октобра

Одмах затим, планете које су овог пролећа започеле ретроградно кретање вратиће се на терен. Сатурн креће директно 11. октобра, и ово ће бити нека врста провере како ствари функционишу у реалности, нагласак ће бити на правилима регулације, личној сигурности, социјалној одговорности,

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Јупитер представља будућност

Јупитер мења правац 18. октобра. Он представља експанзију, визију будућности, односи се на дуга путовања, слободу, људска права... Тих дана можемо очекивати велики талас ових и оваквих тема. Истога дана и Меркур креће директно.

Ретроградно кретање је време испитивања, враћања на старо.

Познато је да је време ретроградног кретања планета време преиспитивања, интроспекције, интеграције, поправке, враћања на старо, када треба да дорадимо наше планове да бисмо постигли што повољнији резултат. За то су нам потребни мир и стрпљење, а многи баш тада желе да предузму "нешто конкретно" и тако сами себи стварају тензију.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Завршен је ретроградни ход

Тај период се сада завршава, а планетарни утицаји доносе подршку. Промена правца доноси промену темпа, настаје убрзање, импулс за покрет, расчишћавање ситуације. Све је спремно за акцију.

Млад Месец
Млад Месец, 6. октобра у 13х 06, на 13.25 степени Ваге, која је кардинални и ваздушни знак, доноси иницијативу, покрет, промену и брзину, и догађаји се интензивирају. Фокус ће бити на односима, истини, правди, једнакости и поштењу.
Марс и млади Месец боје свет агресивним бјама

Марс је у коњункцији са младим Месецом, што ће обојити целу слику тоновима агресије и борбености, али он овде делује и бори се за друге. Сви заједно су у инкоњункцији (150 степени) са Ураном у знаку Бика.

Добро је познато да Марс диктира ритам вируса.

Марс започиње нови циклус

Неочекивано, као гром из ведра неба, то доноси шокове, изненађења, земљотресе, а дуго прикривана истина излази на светлост дана.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Марс има веома важну улогу, јер започиње нови двогодишњи циклус са Сунцем, са којим формира коњункцију 8. октобра. Међутим, врхунац целе приче је коњункција Сунца, Марса и ретроградног Меркура 10. октобра на 17 степени Ваге. Зато, обратите пажњу да ли вам се ту негде налази нека планета или асцендент, и која је то кућа хороскопа. Биће то веома интересантан и дугорочни утицај.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању ТРЕЋЕ ОКО

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.