· · Коментара: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Вага добија кључни позив, Шкорпија понуду, а Стрелац важне људе

Стижу позиви и понуде, све премерите и паметно одлучите.

1614503706_Kim-Kardasijan.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / Нетфлиx

ОВАН

Посао

Имате жељу да све ођедном завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму посла који преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости, она вам преноси информације које ће вам бити битне у будућности.

Желите даље, не претерујте, већ смирено сачекајте позив особе из прошлости.

Љубав

Имате потребу да се сједините с вољеном особом. Слободнима предстоји прилика за интересантно познанство, а заузетима успостављање дубљег и динамичнијег односа у партнерству. Добро расположење може бити накратко пољуљано непријатношћу које долази од пријатеља.

Здравље

Малаксалост.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Тања Вељковић доноси спектакуларан хороскоп деценије до 2030. године!

БИК

Посао

Радна задужења се повећавају, добијате све више посла, а с тим и одговорности. Добар је тренутак да реорганизујете свој рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Било како било, период је одличан за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу сутрашњицу.

Одличан период за крупне потезе!

Љубав

У потпуности сте усмерени на професионалне активности па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и краткотрајна платонска авантура.

Здравље

Несаница.

БЛИЗАНЦИ

Посао

У периоду сте у коме је неопходно да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку врсту агресије у радном окружењу. Осим тога, чувајте се повреда, нарочито уколико је тако нешто могуће на вашем радном месту. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вашу психу, па и то може да резултира неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, подложни.

На послу ходајте на прстима, јер...

Љубав

Склони сте да се повлачите и дуже временске периоде проводите у самоћи. Ако имате партнера, срећом, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је на неки начин необична и оптерећује вас својим чудним животним проблемима.

Здравље

Припазите на исхрану.

Прочитајте још: Венера је у Водолији: Њена љубав је ЧАРОЛИЈА, а ако партнер тражи ОВО у стању је да се без речи окрене и оде

РАК

Посао

Муче вас професионалне бриге. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и приватних потреба. Свакако, ово је добар период за успостављање нових односа и побољшања односа с јавношћу, било да се ради о радном окружењу или људима којима је задатак да вас оцењују. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми.

Муке на послу, муке и код куће, муке и од зуба!

Љубав

Изложени сте нападима са свих страна па вам ни ово животно поље није поштеђено. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу из које је раскид једино решење. Повуците се на време.

Здравље

Зубобоља.

Звезде кажу да ће ова недеља бити добра Фото: Депозит

ЛАВ

Посао

Самопоуздање је на врхунцу па је прави тренутак да изразите своје идеје. У комуникацији сте брзи и виспрени. Финансијска питања вас оптерећују, али и у тој сфери прави је моменат да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете успоставити дугорочну стабилност. Позитивне вести стижу од званичних лица, али вама као да нешто још увек недостаје.

Изразите идеје, добијате и добре вести, али...

Љубав

Повољни аспекти који описују ваш љубавни живот ових дана наговештавају велику активност и динамику у односу с партнером. Некима ће у овом периоду бити понуђен трајни договор, било да је реч о озбиљној вези или, чак, браку. Осим тога, могуће је заједничко путовање.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Ера Водолије: Нови свет почиње да се рађа у јануару, а САД у томе неће учествовати!

ДЕВИЦА

Посао

Током овог периода пуни сте енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње, за ваш пређашњи уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас, али ви постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери, то вас приморава да се повучете.

Имате ауторитет, добићете и признање.

Љубав

Преувеличавате неке проблеме, време проводите у покушајима да разговором разрешите недоумице. Како год се поставите, разговор не тече у оба смера, као да причате сами са собом. То вас фрустрира па је, уколико се не зауставите на време, могућа озбиљна свађа коју ћете тешко превазићи.

Сузана Бан Фото: В. Данилов

Здравље

Алергије.

ВАГА

Посао

Стиже вам признање од особа које су вам надређене. Уколико ових дана кренете на пут, провод и добро расположење је извесно, нарочито ако сте окружени људима с којима сте пословно повезани. Интензивирате комуникацију са особама које се налазе у иностранству, а могу пословно да вам буду од користи. Духовно сте уздигнути па у живот привлачите истомишљенике.

Стиже признање надређених, појачајте односе са људима из иностранства, корисни су.

Љубав

Време је за улепшавање, мада, из вас и без тога сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а они који су слободни препуштени су машти и ишчекивању радосног сусрета. Будите приземљени да бисте избегли разочарање.

Здравље

Чувајте плућа.

Прочитајте још: Стелиум 6 планета најављује вансеријски догађај на небу који доноси ДРАМУ

ШКОРПИЈА

Посао

Сјајан период за финансије али и за све врсте протежирања које стижу од моћних људи. Некима ће овај период донети унапређење или нови ангажман због чега ћете бити поносни. Ипак, без обзира на повољне транзите, претерано размишљање повећава неверицу, а то може допринети да у пресудном тренутку направите погрешан избор и тиме све пропустите. Послушајте своју интуицију.

Сјајан период за финанасије, нови ангажман, унапређење, помоћ моћних људи...

Љубав

Емотивна и породична питања вас сувишно оптерећују. Осетљиви сте на променљиву атмосферу у блиском окружењу па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље емоционална тензија слаби, хармонија се успоставља, па можете да одахнете и сву своју пажњу усмерите на посао и каријеру.

Здравље

Бронхитис.

СТРЕЛАЦ

Посао

Ово је добар период за побољшање односа са сарадницима. У живот вам улазе интересантни и утицајни људи, али морате пазити да их својом импулсивношћу не одбијете од себе. Радни амбијент се побољшава, али истовремено неке закулисне радње достижу свој врхунац. Да бисте избегли компликације, пазите коме се поверавате.

У живот улазе занимљиви и утицајни људи

Љубав

У изгледу је сукоб или спор око заједничких финансија. Вољена особа може бурно одреаговати на оно што сматра да је непотребно трошкарење новца. Истовремено, ваш друштвени живот је у узлазној путањи. Окружени сте креативним људима који вас инспиришу.

Здравље

Чувајте се повреда.

Прочитајте још: Најпознатија светска видовњакиња прорекла вирус, а за 2021. поручује: Замените ДОЛАРЕ у другу валуту

ЈАРАЦ

Посао

Из иностранства се могу појавити важни људи од којих добијате прилику за напредовање у каријери. Можда ће вам се учинити да је то прекрупан залогај за вас, али нека вас тај осећај не омете. Пред вама је прилика да надоградите већ постојеће вештине којима ћете, у будућности, значајно променити полазну степеницу с које наступате када пословно преговарате.

Прихватите понуду из иностранства...

Љубав

Усмерени сте на своје потребе. Прија вам интима с вољеном особом јер желите да сачувате само за себе сваки тренутак проведен с њом. Ипак, истовремено вас вуче изазов да изван свог приватног амбијента не пропустите ниједан друштвени догађај на који сте позвани.

Здравље

Главобоља.

ВОДОЛИЈА

Посао

Укључени сте у ангажмане са сарадницима. Ово, вероватно, подразумева значајније финансијске трансакције. Залеђину вам обезбеђују надређена лица, али то вама није довољна гаранција. Осећате се као да сте на важној прекретници па се плашите сваког потеза. Превише сте напети, од претеране бриге блокирате и оно што вам је дато да с лакоћом завршите.

Осећате да сте на прекретници, плашите се.

Љубав

Имате осећај да нешто у вашој вези није у реду. Међутим, колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумња и брига навлаче тамни облак на поље ваше љубави па утеху можда потражите у тајном, платонском, љубавном заносу са особом с којом је веза неостварива.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Млад Месец вечерас доноси нови ПОЧЕТАК: Оно што данас "посејете" промениће вам живот!

РИБЕ

Посао

Ваша креативност добија подстицај. Можете се више заинтересовати за уметничке активности и идеје одмах практично реализовати. Поред тога, ово је период када можете очекивати побољшање финансија. Ипак, поред повећања прихода, расту вам и потребе па су извесни значајни трошкови. Нема разлога за бригу, новац који ових дана потрошите, брзо ћете надокнадити.

Следи мала ренесанса у љубави, уживајте!

Љубав

Однос с вољеном особом улази у фазу у којој нема несугласица око којих сте се раније саплитали. Пуни сте позитивних вибрација па с лакоћом прелазите преко мана које сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење љубавних батерија које ће вам бити потребне у наредном периоду.

Здравље

Будите умерени с храном.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљите Коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.