Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОЧЕКУЈЕ ИХ СУДБИНСКИ СУСРЕТ: Три хороскопска знака која ће до 5. априла упознати сродну душу

Венера 11. марта улази у сазвежђе Риба, а та астролошка појава ће се посебно одразити на три хороскопска знака

1709801599_Foto-Shutterstock-Venera-u-Ribama.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Венера, краљица љубави, мења знак 11. марта и улази у сазвежђе Риба, где ће се задржати до 5. априла. Венерин утицај највише ће осетити Рибе, Ракови и Шкорпије.

Како Венера прелази у емотивно царство Риба, наш колективни емоционални пејзаж пролази кроз дубоку трансформацију.

Овај помак са интелектуалне одвојености Водолије у емоционалне воде Риба најављује период богат романтиком, нежношц́у, саосец́ањем и симпатијом.

Романтична Венера

Улазак Венере у Рибе означава повољно време за односе, са нагласком на продубљивању емоционалних веза и неговању несебичног приступа љубави. Током овог транзита, осец́ања љубави ц́е се вероватно продубити, постајуц́и истовремено снажна и алтруистичка, испуњавајуц́и наша срца чежњом за смислом и песничким изразом.

У Рибама, утицај Венере постаје посебно моц́ан, јер је у овом знаку узвишена, што означава оптимално поравнање где су квалитети и планете и знака појачани и хармонично изражени. Ова егзалтација наглашава љубав, страст и остварење снова, обавијајуц́и нас светом у коме се увец́авају лепота и емоционална дубина. Без обзира на статус наше везе, овај период подстиче деликатну равнотежу између наших индивидуалних жеља и динамике партнерства.

За оне у успостављеним везама, ово време може донети повец́ање страсти и нежности, промовишуц́и дух сарадње и међусобног разумевања. Током свог транзита у Рибама, Венера нас охрабрује да се крец́емо кроз сложеност љубави са милошц́у и саосец́ањем, подсец́ајуц́и нас на важност компромиса и међусобне подршке у одржавању значајних односа.

Овај период је сведочанство моц́и љубави да превазиђе уобичајено, позивајуц́и нас да се потпуно и храбро укључимо својим срцима у бескрајни плес повезаности и интимности.

Венера у Рибама доноси љубав за Ракове, Рибе и Шкорпије. Пошто је Риба последњи знак Зодијака, ово може да услови судбинске сусрете.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas