Oglas
· · Komentari: 0

OČEKUJE IH SUDBINSKI SUSRET: Tri horoskopska znaka koja će do 5. aprila upoznati srodnu dušu

Venera 11. marta ulazi u sazvežđe Riba, a ta astrološka pojava će se posebno odraziti na tri horoskopska znaka

1709801599_Foto-Shutterstock-Venera-u-Ribama.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Venera, kraljica ljubavi, menja znak 11. marta i ulazi u sazvežđe Riba, gde će se zadržati do 5. aprila. Venerin uticaj najviše će osetiti Ribe, Rakovi i Škorpije.

Kako Venera prelazi u emotivno carstvo Riba, naš kolektivni emocionalni pejzaž prolazi kroz duboku transformaciju.

Ovaj pomak sa intelektualne odvojenosti Vodolije u emocionalne vode Riba najavljuje period bogat romantikom, nežnošću, saosećanjem i simpatijom.

Romantična Venera

Ulazak Venere u Ribe označava povoljno vreme za odnose, sa naglaskom na produbljivanju emocionalnih veza i negovanju nesebičnog pristupa ljubavi. Tokom ovog tranzita, osećanja ljubavi će se verovatno produbiti, postajući istovremeno snažna i altruistička, ispunjavajući naša srca čežnjom za smislom i pesničkim izrazom.

U Ribama, uticaj Venere postaje posebno moćan, jer je u ovom znaku uzvišena, što označava optimalno poravnanje gde su kvaliteti i planete i znaka pojačani i harmonično izraženi. Ova egzaltacija naglašava ljubav, strast i ostvarenje snova, obavijajući nas svetom u kome se uvećavaju lepota i emocionalna dubina. Bez obzira na status naše veze, ovaj period podstiče delikatnu ravnotežu između naših individualnih želja i dinamike partnerstva.

Za one u uspostavljenim vezama, ovo vreme može doneti povećanje strasti i nežnosti, promovišući duh saradnje i međusobnog razumevanja. Tokom svog tranzita u Ribama, Venera nas ohrabruje da se krećemo kroz složenost ljubavi sa milošću i saosećanjem, podsećajući nas na važnost kompromisa i međusobne podrške u održavanju značajnih odnosa.

Ovaj period je svedočanstvo moći ljubavi da prevaziđe uobičajeno, pozivajući nas da se potpuno i hrabro uključimo svojim srcima u beskrajni ples povezanosti i intimnosti.

Venera u Ribama donosi ljubav za Rakove, Ribe i Škorpije. Pošto je Riba poslednji znak Zodijaka, ovo može da uslovi sudbinske susrete.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas