Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО ЗВЕЗДЕ

Откријете шта сте у ИНДИЈАНСКОМ хороскопу и дух које животиње је близак вашој личности

Индијански хороскоп посебно је занимљив јер се везује за дух животиња...

1641841026_indigenous-g19a12dde5_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Индијански хороскоп има доста сличности обичним хороскопом, али су његови знакови везани искључиво уз животиње и њихову улогу у природи. Послужите се индијанским хороскопом да бисте сложили свој тотем.

Соко (21. 3. – 19. 4.)

Соко је храбра птица која високо лети, усамљени ловац, рођени предводник. Оштрог погледа на свет контролише догађања и тражи плен, своје циљеве. Његов оштар поглед симболизује визије, велике идеје и оштроумност. Особе надахнуте његовим духом наћи ће начин да се уздигну из сваке тешке ситуације.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Стога је Соко симбол успешних људи. Ви сте независна особа која цени своју слободу. Лако се фокусирате на жељене циљеве и врло сте делотворни у њиховом остварењу. Покретљиви и спонтани живите врло интензивно. Волите да пишете властита правила и увек следите своје срце.

Дабар (20. 4. – 20. 5.)

Дабар је марљива животиња везана уз земљу и воду. Сналажљив је градитељ који спретно усклађује стабилност и промењивост. Градећи бране на немирним воденим токовима, Дабар показује како је могуће остварити снове. Вода је симбол несвесних жеља, ојећаја и снова.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Веровати у њих, градити на њима није немогуће, штавише, кад им допустимо да нас поведу, уз спретност, стабилност и интелигенцију, можемо направити чудо. Ако је Дабар ваш животињски дух, упорни сте и успешни, осећајни и стабилни, увек верни својим сновима. Ваш је ум брз и оштар, успешни сте у послу, одани породици. Учинићете све да створите живот из снова.

Јелен( 21. 5. – 20. 6.)

Прочитајте још: Данас је Туциндан: Верује се да празник потиче из давних времена, а ДВЕ СТВАРИ би посебно требало да испоштујемо

Грациозан и оштроуман јелен животиња је која са лакоћом савладава препреке комбинујући сналажљивост и брзину. Увек свестан околине, спреман је избећи опасности или пронаћи прави извор хране. Ако вас надахњује дух Јелена, спретно ћете се пробијати кроз живот, користећи се својом интелигенцијом и сналажљивошћу.

Јелен није усамљена животиња па ћете и ви имати активне породичне и друштвене контакте...

Стварањем равнотеже између приземљености и лепршавости очаравате друге својом продуховљеношћу, добронамерношћу и лепотом. Јелен није усамљена животиња па ћете и ви имати активне породичне и друштвене контакте. Понос и правичност прожимају ваш осећај животне сврхе и одговорности.

Детлић (21. 6. – 21. 7.)

Све птице индијанског хороскопа траже знање. Детлићев знатижељни кљун куцка на многа врата, тражећи скривено знање. За то су потребни интуиција, одлучност и упорност. Ако је Детлић ваш животињски дух, својим ћете радом и животом стварати пуно буке, привлачити пажњу.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Ваше су комуникацијске вештине изражене, јасно се изражавате и имате снажну вољу. Попут детлића, знате да препознате праву прилику и искористите је. Ваша живахна енергија, покретљивост, весеље и одлучност помажу вам да откривате скривене вредности живота. Животне мудрости које сте стекли својом одлучном нарави могу бити путоказ другима.

Лосос (22. 7. – 21. 8.)

Лосос је неверојатно снажна и упорна риба, позната по својој усмерености према циљу и упорности којом плива против струје. Лосос лако препознаје животну сврху, интуитиван је и спреман је да се суочи са највећим изазовима. Ако сте надахнути духом Лососа, својим ћете радом и снажном вољом бити инспирација многима.

Медвед је одличан учитељ због проницљивости и дубоког разумевања природе, интуитивног препознавања исправних и добрих ствари...

Мотивисаћете друге својим идејама и интелигенцијом. Тешко вас је обесхрабрити и увек ћете наћи креативне начине решавања животних препрека. Ваше самопоуздање и ентузијазам почивају на бескрајном извору унутарње мудрости, захваљујући додиру са водама несвесног. Оне вас не плаше, у њима увек храбро пливате.

Медвед (22. 8. – 21. 9.)

Један од моћнијих индијанских симбола, дух Медведа значи слободу, заштиту, снагу и храброст. Медвед је стабилна и снажна животиња, брижна и заштитничка. Ако у себи носите дух Медведа, имате велико срце. Скромни сте, помало стидљиви, великодушни и изразито заштитничког односа према породици и приватном животу.

Прочитајте још: "ДРАМАТИЧНО, АЛИ ЛЕПО": Кетрин Зита се у шестој деценији разголитила и побрала похвале! (ФОТО)

Стрпљивост Медвједа је голема, но може бити непредвидљив. Ако изгуби контролу, може бити потпуно несвјестан своје снаге и застрашујућег дојма који оставља. Медвед је одличан учитељ због проницљивости и дубоког разумевања природе, интуитивног препознавања исправних и добрих ствари. Стога Медвјед дубоко у себи осјећа захвалност, чувар је живота, своје обитељи и свог клана.

Гавран (22. 9 – 22. 10.)

Гавран има посебно место у индијанском свету. Птица која може говорити имала је посебну личност! Причљив забављач, шармантан и опуштен, романтични Гавран очарава својим причама. Из својих висина може стећи увид у живот из неке друкчије перспективе.

Птица која може говорити имала је посебну личност! Причљив забављач, шармантан и опуштен, романтични Гавран очарава својим причама...

Гавран је могао прогледати иза вањског привида, проникнути у тајне. Преносио је поруке из скривеног свијета и поучавао својим причама. Ако вас надахњује дух Гаврана, врло сте проницљиви, у стању наслутити и препознати истину. У томе је ваш исцјелитељски потенцијал, јер можете другима помоћи да се растерете тајни и прочисте спознајом истине.

Змија (23. 10 – 22. 11.)

Змија је древна животиња, присутна у многим митологијама, нажалост, у нашем културолошком кругу повезана са негативним особинама. За Индијанце је Змија духовни вођа. Највећи индијански шамани и врачеви рођени су у знаку Змије. Велика унутарашња снага и повезаност са исконским енергијама дају Змији способност обнављања, усклађивања супротности, интуитивно препознавање истине.

Прочитајте још: Након што су јој родитељи пронађени мртви у дому, огласила се популарна глумице: "Желим приватност да тугујем"

Ако вас прожима њен дух, и ви сте тајновити, сензибилни, интуитивни и врло интензивне нарави. У додиру са несвесним, интуитивно ћете се сналазити у тешким ситуацијама, али увек снажне воље и сигурни у своје циљеве. Снажни сте и имате дубоке осећаје за друге, смирени и тајанствено привлачни.

Сова (23. 11. – 21. 12.)

Сова види у мраку, лови ноћу, има посебно широко видно поље. Индијанцима је значила мудрост, провидност и тајно знање. Сова најављује промене времена, њој се приписује способност наслућивања онога што ће тек доћи. Дух Сове у вама нагласиће ваше ставове. Можете оштроумно и интуитивно препознати развој ситуације.

Као птица селица гуска је изванредан навигатор...

Жудите за искуствима која ће продубити разумевање живота и нижете их у дубоку, животну мудрост. Немирни сте и знатижељни. Ваши су интереси врло разнолики и неуморно јурите кроз живот. Своју мудрост користите да бисте се прилагођавали сталним променама које носи живот, са ентузијазмом који никад не пресушује. Одличан сте учитељ, уметник, спретан говорник.

Гуска (22. 12.- 19. 1.)

Као птица селица гуска је изванредан навигатор. Гуска се одлично усмерава према одабраном циљу и спремна је вредно радити на његовом остварењу. Самопоуздање и храброст показује у свакој животној ситуацији. Птица је то која лети у јату, невероватно одана сваком члану, пуна подршке.

Прочитајте још: Рада Манојловић НОВОГОДИШЊОМ честитком расплакала све: Ево коме је наменила

Особе надахнуте духом Гуске имају у себи унутарашњи покретач који их тера на велика постигнућа. Ви се не морате надметати с другима, али се увек надмећете сами са собом. Изразито сте одани, тимски сте играч, важна вам је породица. У своју потребу за ширењем видика увек ћете укључити ближње.
 
Видра (20. 1 – 18. 2.)

Видра живи у два света, воденом и земљаном. Истовремено као да не припада нигде и припада свугде. Ова брза, неухватљива и сналажљива животиња спретно користи предности оба света како би осигурала егзистенцију. Видре су на земљани начин стабилне, али траже друкчије начине решавања животних задатака.

Ако је Видра ваш животињски дух, ви сте знатижељни и духовити, заиграни и спремни на кршење правила...

Водени елемент даје им интуицију и брзе реакције, способност дубоких увида. Ако је Видра ваш животињски дух, ви сте знатижељни и духовити, заиграни и спремни на кршење правила. Дружељубиви сте и весели, омиљени у друштву. Друге подсјећате на то да је живот игра сталних промјена у којој су правила створена да би се кршила.

Вук (19. 2 – 20. 3.)

Индијанци су изразито ценили вука као животињу одану чопору, велике снаге и издржљивости. Вук је интелигентан, дубоког разумевања природе и њених циклуса. Отуд произлази његово поверење у животне силе. Особе надахнуте духом Вука обдарене су дубоком вером из које извиру саосећање и великодушност.

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Вук као животиња чопора врло је експресиван. Употребљава говор тела, додир, поглед, сложене звукове. Ако је у вама изражен дух Вука, лако ћете изражавати своје осећаје. Одлично се сналазите у креативним подручјима, писању, плесу и глуми. Дубоко сте осећајни и нежни, но истромевено жестоко браните свој свет и своје ближње.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas