Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА ТРИ ЗНАКА ЈЕ НАЈТЕЖЕ ВОЛЕТИ: Дајете им љубав, а добијете хладан туш!

Важно је напоменути да ови описи хороскопских знакова нису универзални и да свака особа има јединствену комбинацију особина.

1697354770_4.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Љубавне везе су комплексне и захтевају компромис, разумевање и стрпљење како бисмо превазишли изазове које сваки знак може донети

Када је реч о љубави и односима, неки хороскопски знакови могу бити изазовни за волети. Без обзира на то колико љубави и пажње пружате, понекад можете доживети хладан туш од одређених знакова.

Ево три хороскопска знака за које се често каже да су најтежи за волети:

Ован (21. март - 19. април)

Ован је знак који је познат по својој независности, самоуверености и одлучности. Иако су страствени и пуни енергије, могу бити изузетно себични у односима. Ован често има тенденцију да постави своје потребе и циљеве испред партнерових. Када је заљубљен, може бити врло импулсиван и брзоплет, па се може догодити да вас повреди без размишљања о последицама. Понекад им недостаје емпатија и теже им је да се поставе у туђу кожу, што може довести до недостатка пажње и разумевања у вези.

Близанци (21. мај - 20. јун)

Близанци су познати по својој свестраности, духовитости и радозналости. Међутим, они такође могу бити изузетно нестабилни у љубавним односима. Њихова променљива природа може довести до недоследности и недостатка преданости. Близанци могу бити веома друштвени и склони флерту, што може изазвати осећај несигурности и љубоморе код партнера. Такође, понекад им недостаје емоционална дубина и теже им је да се суоче с тешким емоцијама, што може отежати изградњу дубљих веза.

Јарац (22. децембар - 19. јануар)

Јарац је знак који је познат по својој амбициозности, практичности и дисциплини. Међутим, понекад могу бити врло резервисани и дистанцирани у љубавним односима. Јарчеви су често фокусирани на своје циљеве и професионални успех, што може довести до недостатка времена и пажње за партнера. Такође, могу бити врло захтевни и очекивати ​​од партнера да се прилагоде њиховом темпу и стандардима. Јарчевима такође може бити тешко да се отворе емоционално и изразе своје дубље осећаје, што може довести до недостатка емоционалне блискости у вези.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas