· · Коментари: 0
АСТРО

Период обојен израженим емоцијама и осетљивошћу: Вечерас је ПУН МЕСЕЦ први пут у 2022. години, а на ова ЧЕТИРИ знака имаће најјачи утицај

Први пун Месец у 2022. догодиће се између 17. и 18. јануара, а познат је и као Вучји Месец, због старог веровања да вукови завијају од глади током хладних, зимских месеци.

1642408160_horoskop.jpg
Фото: Пиxабаy

Овај период биће обојен израженим емоцијама и осетљивошћу, што и не чуди с обзиром на то да долази у Раку.

Прочитајте још: Ево како да зарадите МНОГО НОВЦА у 2022. години на основу вашег хороскопског знака

ОВАН

Ово је раздобље у којем ћете осетити носталгију више него икада пре, а присетићете се и тешких тренутака из прошлости. Покушајте да вас не обузме сета, већ преиспитајте своју садашњост – чега треба да се решите и који терет прошлости вам не дозвољава да напредујете? Ослободите свој животни простор за оно што заиста волите и што вас чини срећним.

РАК

Ово је раздобље када ћете се коначно одморити од бриге за друге и посветити се себи! Пун месец ће вам донети самосвест и ојачати ваша уверења и самопоуздање. Зато није време да сумњате у себе или да се осећате кривицу, све што емитујете ових дана вишеструко ће се повећати.

ЛАВ

Ви волите забаву, али овај пун месец од вас захтева озбљност преиспитивање својих емоција. Стога, дозволите себи да будете нежни, немојте контролисати своје емоције. Ваш емоционални део захтева пажњу.

Прочитајте још: Три хороскопска знака се најдуже љуте: Да ли се препознајете?

СТРЕЛАЦ

У овом раздобљу имаћете пуно обавеза, а у свом том лудилу морате пронаћи времена да напуните батерије и опустите се. Пун Месец у Овну дословно захтева да се зауставите и одвојите мало времена за размишљање. Фокусирајте се на све што желите да промените у себи и коначно почните радити на томе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.