Oglas
· · Komentari: 0

Počnje KIŠA METEORA: Zamislite želju i pogledajte u nebo

Meteorske kiše, odnosno kiše zvezda padalica, predstavljaju magičan spektakl na nebu, kada se najpre fokusiramo na svoje želje

1665135022_profimedia-0297445309.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Trenutak kada vizualizujemo, sanjamo, a sam pogled na nebo ispunjava nas osećajem mira i pozitivne energije. Baš jedna tako čarobna kiša zvezda padalica očekuje nas 9. oktobra uveče.

Od 6. do 10. oktobra očekuje nas meteorski roj Drakonida, ali vrhunac je u nedelju veče, 9. oktobra. Očekuje se da će kiša meteora Drakonida biti vidljiva iz SAD, Kanade, Evrope i severne Azije. Vrhunac blještavila najbolje ćete doživeti u prirodi, van zagađenja i uličnog i gradskog svetla. Meteorska kiša Drakonid (ili Đakobinidi ) je kiša meteora koja se javlja svakog oktobra. Ime je dobio po sazvežđu Drakona zmaja, odakle bi trebalo da potiču meteori. Poslednjih godina, ove zvezde padalice bile su najvidljivije u oktobru 2011. godine.

Pročitajte još: LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Ovi horoskopski znakovi će birati između prošlosti i budoćnosti

Pošto se kiša zvezda padalica događa istog dana kada je Mesec pun, moguće je da će mesečev sjaja malo oteti slavu zvezdama i svojim sjajem smanjiti vidljivost. Ipak, pogledajte u nebo i vizualizujte želje - možda baš neka zvezda padalica bude za vas znak da ste na dobrom putu ispunjenja.

Odsjaji na nebu mogu biti vidljivi čim padne mrak, zato idite u šetnju sa bliskom osobom, boravite u prirodi i zagledajte se u nebo. Neka svaka zvezda simbolizuje po jedan od vaših snova.

9. oktobra pogledajte u nebo i zamislite jednu od najlepših želja. Ako verujete, istinski želite i nadate se sreći, možda će se vaša želja zaista i ostvariti...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas