Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА

21. јуна десиће се ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА: До тада будите на опрезу, многима ће се помрачити свест, ево како да се ЗАШТИТИТЕ

И највећи астроскептици прихватају могућност деловања "небеског плеса" Сунца и Месеца, на живот на Земљи. У недељу, 21. јуна, транзитно Сунце улази у знак Рака. Одмах, још док је Сунце на нултом степену овог знака, сустиже га Месец и тај тренутак представља помрачење Сунца.

Depositphotos_164460630_s-2019.jpg
Oglas

 Да бисмо боље разумели ово помрачење, прво морамо да сагледамо шта Рак, Месец и Сунце у астрологији представљају.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

Уопштено, Рак је кардинални знак, који указује на брзе догађаје, одлучност и акцију која је емотивно пребојена. Владар овог знака је Месец, који је симбол породице, материнства, суза, душе, наше подсвести, емоција, расположења, временских осцилација, актуелних (дневних) дешавања, а у мунданом хороскопу представља широке народне масе, народ.

Месец је симбол народних маса, а Сунце емоције које се износе на светло дана.

С друге стране, погледајмо Сунце које, астролошким језиком речено, представља свест, его, вољу, јасност, животну енергију, истину. Сунце нам даје могућност да своје душевне, емотивне, дубоко утиснуте месечеве потребе испољимо и реализујемо - изнесемо на светлост дана.

Народи ће излазити на улицу, људи ће се свађати Фото: Депозитфото

Многобројна су штива у којима је описана симболика Сунца и Месеца у астрологији, али, за тему помрачења, довољно је ово набројано. Дакле, ради се о два небеска тела која, свако на свој начин, суптилно комплетирају свест и подсвест као целину људског бића.

Наглу експлозију осећања осетиће цео свет.

Шта актуелно помрачење Сунца нама доноси?

Прво, на глобалном плану, ово најављује променљивост метеоролошких прилика, јачање климатских промена, а могуће су и велике природне непогоде. Велики и нагли прилив осећаја и променљивости расположења, које у тмину баца свест, осетиће цела планета, јер помрачење се одиграва баш на самом "улазу", нултом степену знака Рака. Ово је место које указује на најјачу симболику знака.

Планета и епидемија
На јаком, нултом степену налази се и Сатурн, али у Водолији. Између њега и Сунца/Месеца формиран је угао од 150 степени, који се у астрологији тумачи као један од најнеповољнијих, јер је то симбол - трпљења, малигног компромиса, ограничености, осујећености. Ово указује на то да ће се планета још дуго бавити пандемијом, али и њеним последицама, на првом месту ограничењима која ће се на разне начине провлачити и у наредном периоду. Овај аспект је велики "непријатељ" социјалног и друштвеног живота.
Пмрачење изазива нерационално понашање.

Суштину симболике помрачења Сунца можда ће најсликовитије приказати пример једне особе којој је, једне године, помрачење "пало" на осетљиву тачку у личном хороскопу. Тог дана она је, после ручка, прилегла да се одмори. Убрзо је утонула у дубоки сан који је потрајао необично дуго. Када се, напокон, пренула, уплашено је искочила из кревета, а пошто су улазна врата била закључана и кључа нема из стана је, панично, искочила кроз прозор. Срећом, прошла је са лаким повредама. Дакле, потпуно помрачење Сунца (свести) проузроковло је јаку и нерационалну емотивну реакцију (Месец), која ју је, замало, одвела у трагедију.

Утицај помрачења је најјачи два-три дана пре 21. јуна.

Наравно, ово се неће десити сваком када је помрачење Сунца. Овој особи су Сунце и Месец, те године, активирали астролошку слику из личног хороскопа која је указивала на такву могућност. Али, сва симболика помрачења Сунца саткана је у овом догађају, па као такав је поучан како бисмо препознали све механизме који се, у наредном периоду, могу активирати.

Прочиттајте још: Овај знак воли ДРАМУ, а важе за најбоље ПРОДАВЦЕ МАГЛЕ

Важно је нагласити да се утицај долазећег помрачења најјаче осећа у данима пред пун аспект. Дакле, два-три дана пре 21. јуна, налет је огроман, па треба бити обазрив. Да ли ће вам актуелно помрачење донети нешто, погледајте у свом хороскопу. Уколико је активирана нека од ваших наталних планета, очекујте промене. Оне не морају бити неповољне, нарочито ако је то тачка вашег натала која указује на добра дешавања. Ипак, уколико постоје наговештаји изазова и непријатности, савладајте емотивне набоје и имајте стрпљења за људе који вас окружују, јер и они трпе плиму космичких суза као и ви.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas