Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Пословни хороскоп до краја лета: Нож у леђа, отказивање пројеката и ПАКАО за 4 хороскопска знака

Четири хороскопска знака ће проћи голготу до септембра не својом кривицом, па нека се пазе непријатеља и још више пријатеља!

1625832035_Asexy.png
Фото: Депозитфото
Oglas

До краја лета нека буду опрезна четири знака јер ће на послу имати проблема.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Девица нека ћути, Ован оде до РЕКЕ, а један знак очекује непријатно ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Девица

Током лета имаћете незгодне ситуације на послу. Акценат је на међуљудским односима. Не вашом кривицим, а неће изазвати ни повод, али ћете бити увучени у сплеткарења и оговарања. Све то може да угрози ваше радно место.

Дистанцирајте се од колега, добрих и лоших.

Било би пожељно да покушате да се дистанцирате од свих колега, и од оних са којима сте у добрим односима и од оних са којима сте у лошим односима.. Једино тако ћете можда избећи конфликт који је неминован. Имате и назнаке да ће се неки пројекти на којима радите преко ноћи прекинути што ће ваше финасије јако уздрмати.

Шкорпија

Вама предстоји бурно лето када је посао и финансије у потању. Вама не стоји отказ или губитак посла, већ јако незгодна и напета ситуација са пословним сарадницима и колегама као и особама које су вам надређене. Пројекат који водите биће оштро прекинут јер ће доћи до не слагања са вашим мишљењем.

Нагли прекиди пројеката, нож у леђа.

Тада су вам финансије озбиљо угрожене. Ви би требало барем мало да попустите и да не будете ригидни. Јер ту вашу ригидност надређени не подржава. И тада ћете добити још један "нож у леђа". Потребна вам је подршка која ће изостати.

Прочитајте још: Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Рак

Вам исто као и Шкорпији предстоји доста узбуркано лето. Биће отказивања уговора, новац који очекујете неће лећи на време или га уопште неће ни бити. Пословни сарадници вам нагло окрећу леђа, прекидају однос не размишљајући о правним последицама. Све то ће вас довести у јако незгодан положај ,што ће се одразити и на вашу психу и ваше самопуздање.

Сарадници окрећу леђа, новац касни...

Прочитајте још: Стигао је МАРС У ЛАВУ и доноси ватрене љубави и тешку борбу! 4 знака ће ПОЕНТИРАТИ

Лав

Вам промена посла предстоји. Да ли ће бити отказ или прелазак на ново радно место зависи од ваше личне наталне карте. Али, промена је ту.

Мењате посао, биће напето и опасно!

У сваком случају ви прихватите ново радно место. У почетку, односно до краја августа или почетка септембра ће бити баш изазовно и напорно. Проблеми са новим колегама, подметање ногу, оговарања, позиција на којој ћете радити ће бити преоптерећена. Буквално нећете знати одакле да кренете. Пословни сарадници ће вам нудити "причу" иза затворених врата. Биће слаткоречива али је никако не прихватајте. После ове буре долази талас лепог времена и опуштања на послу када ће све доћи на своје место.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas