Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Шта нас чека до краја године: Ован мења ПОСАО, два знака се заљубљују, а један разводи

Крај године до које је остало неолико месеци обележиће односи:љубавни, породични, пријатељски и пословни.

1629452279_ciklama-depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Јесен и зима ће акценат бацити на односе. Промене ће се више одразити на пољу каријере, увећање зараде, нових бизнис планови, док ће зима донети мало оштрије аспекте Венере и Марса и тада може доћи до конфликта у партнерским односима.

Време пред нама ће свакоме донети неку промену када су односи у питању. Са друге стране сви ћемо имати потребу да ствари и односе умиримо, да повучем ручну...душа и тело су уморни и желе мир и склад.

Прочитајте још: Венера у Ваги до 11. септембра доноси фаталне сусрете и драстичне ПРОМЕНЕ на послу

Ован

Главно питање за вас је да ли имате херца да се упустите у нове пословне подухвате? Вама је каријера наглашена, ту долази до турбулентних промена. У почетку ствари неће ићи лагано, али како јесен буде одмицала све долази на своје место. Одличан однос са особама од ауторитета. Слободно прихватите савете пријатеља, породице па чак и колега.

Ован мења посао, а и Бику следе промене

Бик

Вама није природно стање да одлуке доносите нагло. Ова јесен вас тера да се пробудите. Покушајте да реално и хладне главе сагледате ствари и тада донесите одлуку. Немојте дуго да размишљате. Ухватите овај талас промена и следи вам промена на послу позитивна као и промена у љубави.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Близанци

Ви очекујте промене када је љубав у питању. Било да сте у емотивној вези или сами. Они који су са партнером буди се нова љубав у вези, однос постаје квалитетан. Слободни ће упознати готово сигурно љубав свог живота!

Близанци ће се заљубити, Рак доживети озбиљне промене у којима морају да се докажу.

Рак

Јесен вам доноси промене на свим пољима. Јако је важно да нађете снагу у себи и да докажете првенствено себи да сте јаки када је најтеже. Ако то успете ви ћете све промене преукренути у своју корист.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Лав

Промене следе у пријатељским односима. Неко са ким сте били блиски одлази из вашег живота јер вам се ставови разилазе. Ову промену је битно да прихватите као неминовност и да вам то буде полазна тачка за све друге односе.

Вага има велике планове, Лав губи блиског пријатеља и не треба да пати.

Девица

Заплешите са овом јесени! Очекују вас промене али оне које ће бити лепе и које ће вам дати ветар у леђа. Када је љубав у питању очекујте проширење породице. Слободни упознају особу која им мења живот. Каријера креће у одличном правцу, било да напуштате посао или крећете у нови или остајете на тренутном свака промена вам доноси успех и новац.

Прочитајте још: Како знаци заводе: Лав обара с ногу, Вага шармира систематски, а један знак је КРАЉ завиђења

Вага

Ви ћете се фокусирати на љубав. Када је имате и када је дајете ваша енергија је чаробна. Тако ће бити ове јесени. Сву своју енергију усресређујете на партнера, имате велике животне планове. Предстоји вам озбиљна и јака љубав за оне који су слободни, као и венчање и проширење породице.

Шкорпија

Акценат је на породичним односима. Јесен искористите за план како да све али буквално све што вас мучи кажете а на зиму крените у реализацију. Имаћете дивну проточну енергију и веровали или не неће бити конфликта ни свађа. Све долази на своје место и ви ћете наћи мир.

Шкорпији јесен пролази у знаку породице, Стрелцу је партнерско поље наглашено.

Стрелац

Вама је поље партнерских односа наглашено. Они који су у емотивним везама ствари иду својим током, нема пуно промена. Они који су слободни ће створити иделану ружичасту слику о особи која вам изненада улази у живот. Бићете спремни да све своје ставове и принципе промените. Добро размислите да ли је та особа вредна тога.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Јарац

Потребно је да сву своју јачину и хладну главу покажете и задржите ове јесени и зиме. На пољу каријере неће бити промена у смислу мењања посла, али ће бити промена када су колегијални односи у питању и сам посао тј обим посла. Биће вам напорно и тешко, али ако своју енергију прецизно поделите ову промену нећете тешко осетити.

Јарцу и Водолији тешка јесен, Риби чаробно изненађење у љубави!

Водолија

Поприлично напорних пар месеци до краја године. Све је на испиту, љубав, посао, породица. Долази до неразумевања у комуникацији, до љубоморних и посесивних сцена када је љубав у питању. Када је посао у питању енергија колектива вам ствара напету ситуацију.

Прочитајте још: "Видели смо их, имали су воштано лице": Скијаше су ОЗРАЧИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ, а последице су биле невероватне

Рибе

Ова јесен вад доноси чаробно изненађење када је љубав у питању. Потребно је излазите, да се дружите и да што више времена проводите са пријатељима. Ако то урадите ваш живот се мења а на зиму долази до нејлепших љубвани пољубаца и очекујте да осетите нешто што никада до сада нисте доживели!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas