Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Како знаци заводе: Лав обара с ногу, Вага шармира систематски, а један знак је КРАЉ завиђења

Који су најпривлачнији хороскопски знакови?

1629281470_Depositphotos_77459772_xl-2015.jpg
Oglas

Ован привлачи енергијом, Лав појавом, Вага шармом, а Шкорпија сексипилом!

Прочитајте још: Венера у Ваги до 11. септембра доноси фаталне сусрете и драстичне ПРОМЕНЕ на послу

Ован

Он ће вас привући својом лудачком енергијом! Они су самоуверени и храбри. Када Ован одлучи да неког заведе он то и уради. Одлично знају шта да ураде да се особа поред њих осећа опуштено. Јасно показују своје намере и емоције.

Лав

Он ће се потрудити да вас приликом првог сусрета остави без даха својом појавом. Онда следи краљевско удварање које обара с ногу. Лав је велики заводник и у стању је да скине звезде с неба само да би вас шармирао. Луксузни ресторан и чаша квалитетног вина су окружење у којем Лав доминира и показује себе у пуном сјају.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Вага

Са једном реченицом и непосредним осмехом Вага шармира. Свестан је својих квалитета и то обилато користи. Не постоји особа која није пала на шарм и лепоту Ваге. Ако и нису савршено лепи они ће увек најлепше истаћи на себи и на тај начин скренути пажњу. Провод са Вагом је загарантован као и шапутање најлепших љубавни стихова.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Шкорпија

Оне не обара с ногу приликом првог сусрета. Она вам даје своју енергију која је разарајућа, а у исто време и чаробна. Као најлепши парфем она вас мами да се упустите у њену игру сексуалног завођења. Једном када се уђе у игру са Шкорпијом та се игра никада не завршава и увек изнова и изнова желите још!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas