Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Sunce u horoskopu određuje da li ćete biti KRIMINALAC ili DIREKTOR

Osobe koje su rođene u znaku Lava, imaju Sunce u svom znaku kojim i vladaju.

1627028639_Depositphotos_14545673_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Drugim rečima, Sunce im je u svom sedištu, pa to ukazuje na karakterne osobine koje odišu autoritetom, dostojanstvom, sujetom i optimizmom.

Pročitajte još: Betmen je bio debeljuškasti mesar, a Holivud je na njemu zaradio milijarde! (VIDEO)

Lavovi su samokritični

Ovi ljudi, zbog vere u sopstvene sposobnosti, retko kad uvažavaju kritike i sugestije, a kada do toga i dođe, problem preuveličavaju i doživljavaju ga kao veliki lični poraz. Ovaj znak je nadasve detinjast i za njih je život jedna velika pozornica u kojoj oni igraju glavnu ulogu.

Aplauz za glumca
Neobično su zavisni od pohvala i aplauza, pa je zbog toga Lava najlakše “pripitomiti” upravo konstantnim divljenjem i podržavanjem. Među pripadnicima ovog znaka brojni su glumci i javne ličnosti čiji je rad povezan s javnošću i pozornicom.
Kada neko kaže znak, on govori gde se nalazilo Sunce u trenutku njegovog rođenja

Lavom vlada Sunce, a u astrologiji ono predstavlja tačku od koje život počinje, prvi impuls i otkucaj srca. Kada neko kaže u kom je znaku rođen, on u stvari govori u kom znaku se nalazilo Sunce u trenutku njegovog rođenja.

Pročitajte još: Šta donosi pun Mesec u VODOLIJI? TRI znaka menjaju posao, a Riba u potpunosti menja život

Sunce određuje čoveku  karijeru

Položaj Sunca opisuje šta i na koji način osoba treba da uradi da bi bila zdrava i uspešna. Tamo gde se ono nalazi, tu je uspeh i vrhunac nečijeg života. Ono je otac u svojoj najjačoj snazi, idol kome vlasnik horoskopa stremi, kosmička kreacija u liku deteta. U ženskom horoskopu, Sunce opisuje muškarca kakav joj se dopada, a da li će takvog i naći, opisuje sedmo polje horoskopa.

Egoisti i nadmeni
U negativnom smislu, osobe sa Suncem u Lavu, Ovnu, prvom ili desetom polju ili na ascendentu, mogu biti egoistične, previše nadmene, uobražene, urođeno autoritativne. Sve ovo važi i za one kojima je znak Lava prenaglašen u natalu.
Ako ne aktivirate Sunce nikada nećete ostvariti karijeru i potencijale.

Polje u kome se nalazi Sunce u nečijem natalnom horoskopu govori gde i na koji način osoba može postići najveći uspeh kao i šta je to što je za tu osobu smisao života. Ako je to polje neaktivirano, ako osoba život provodi pokušavajući da se ostvari kroz simboliku drugih polja, tada energija

Sunca ostaje neiskorišćena i sa njom propadaju svi potencijali koji su rođenjem dati. To su osobe koje znaju šta žele i gde leži njihova sreća, ali nemaju način da je i ostvare.

Pročitajte još: Najviše vampira živelo je u Podunavlju, a problem je rešen KINDžALOM

Sunce u prvom polju - osoba ima velika očekivanja od sebe, juri uspeh.

U drugom polju - životni smisao u materiji (hrani, novcu).

U trećem polju - imati najbolji auto, telefon, dobre odnose sa braćom, putovanja.

U četvrtom polju - osnov sreće je harmoničan porodičan život i obavezno sređeno stambeno pitanje.

U petom polju - provodi, zabava, letovanja. Velika kreativnost, umetnički dar, gluma. Životna svetlost stiže kroz decu.

Šefovi imaju Sunce u šestom polju

U šestom polju - biti šef, nadređeni, biti zdrav, steći ugled.

U sedmom polju - politika, pravni fakultet, pravo, advokatura, biti ostvaren kroz brak, eksponirati se u javnosti.

U osmom polju - podrška drugih ljudi, raspolaganje tuđom imovinom, novcem. Redovan seksualni život.

U devetom polju - smisao života u inostranstvu, visoka obrazovanja, daleka putovanja.

U desetom polju - karijera, položaj, titula, moć. Ovim ljudima je na prvom mestu da budu ugledni i poštovani.

Sunce u lošem aspektu sa Plutonom stvara kriminalca, a sa Neptunom poročnu osobu

U jedanaestom polju - biti okružen sjajnim prijateljima, imati životne planove i realizovati ih, ući u političku partiju, udruženja, obezbediti dobru penziju.

U dvanaestom polju - smisao života ovim ljudima je problematičan. Često sebe nalaze u medicini, doktoratima, nauci. Život postaje bolji u dalekom inostranstvu i nekoj vrsti izolacije u odnosu na porodicu porekla i mesto rođenja.

Pročitajte još: Vikend horoskop: Ribe će se iznenaditi, Rak obrukati, a Lav će biti KRALJ

Kada osoba potencijalom svog natalnog Sunca postigne uspeh, planete koje su u lošem aspektu prema Suncu su ličnosti koje će je rušiti ili ometati. Na primer, ukoliko je Sunce u kvadratu sa Mesecom - napad je očekivan od ženske osobe ili majke, sa Plutonom - od kriminalca, smrtna opasnost, sa Saturnom - od starih ljudi, sa Marsom - od mlađeg muškarca, sa Jupiterom - opasnost od stranaca, sa Neptunom - od poročnih ljudi, prevare.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas