· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ДО 5. ЈУЛА

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: ТРИ знака ће добити важну ВЕСТ, а ОВИ људи ће остварити невероватан УСПЕХ у послу

За многе стижу нови пословни пројекти, али ко не прихвати промене које стижу остаће на репу догађаја у наредном периоду.

1593156952_valentines-day-2057745_1280.jpg
Посветите се љубави, јер су многе везе на "ивици" Фото: Депозит

ОВАН

Посао

Проналазите начин да оправдате разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана до вас долази важна вест која може битно да утиче на исход ваших пословних планова.

Стиже важна вест у вези пословних планова!

Љубав

Наглашено сте емотивно узнемирени, па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује, па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и пролазна.

Здравље

Преконтролишите вид.

Сузана Бан

Прочитајте још: Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша САТНИЦА РОЂЕЊА све говори

БИК

Посао

Брзоплето поступате, због чега се компликују односи са околином. Не намећите свој став, јер неће проћи. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Брзоплети сте, не намећите став, неће проћи

Љубав

Обузимају вас емоције, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да их каналишете, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити односе.
Здравље

Хроничан умор.

БЛИЗАНЦИ

Посао

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате своју брбљивост, вашу главну особину која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек у праву. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољном одлуком која вашу идеју искључује у старту.

Чека вас важна лекција, савладајте "језик".

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали недоречено. Време је за искрене разговоре.

Искористите нову шансу

Здравље

Чувајте се прехладе.

РАК

Посао

Прихватите одговорност и повуците се.

Покушали сте да на брзину разрешите неки проблем, па сте се сада нашли у наизглед тешкој ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и све разрешите. У вези са тим вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Љубав

Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете и одложите сваку реакцију. Прави разлог за такво расположење је у томе што вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све дилеме.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

ЛАВ

Посао

Приводите крају многе заостале послове који су вас мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите неком новом пројекту где бисте се у потпуности исказали, јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао може бити драгоцена.

Понудиће вам нови пројекат, прихватите га.

Љубав

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите. У противном, брзо ћете зажалити.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: "Породице неће постојати, љубав ће бити поражена, а рађање ће бити контролисано КИСЕОНИКОМ": Шта чека свет?!

ДЕВИЦА

Посао

Све више размишљате о могућностима да покренете неки приватни посао. Лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност изостају. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча, а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

Размишљате о приватном бизнису, али...

Љубав

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко вам је стварно прави пријатељ.

Време је за акцију

Здравље

Чувајте грло и гласне жице.

ВАГА

Посао

Добијате вести које су важне за ваш даљи развој. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а борбени дух и оптимизам учиниће вас још јачим. Уложићете много труда, али на крају ћете бити задовољни резултатима. Осим тога, пред вама је период током кога ћете почистити све заостале послове којима се, већ месецима, бавите.

Добијате добре вести и пуни сте енергије.

Љубав

Недеља почиње великим плановима. Ловите сваку прилику како бисте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт, а некима чак и раскид везе. Не залећите се.

Здравље

Појачана нервоза и несаница.

ШКОРПИЈА

Посао

Све око вас се мења, али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините се, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с претпостављеним лицима.

Све око вас се мења, а ви остајете по страни.

Љубав

Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, јесу нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове јер је новонастала криза пролазног карактера.

Здравље

Болови у костима.

СТРЕЛАЦ

Посао

Ваша преосетљивост долази до изражаја. Оптерећујете се мишљењима других људи а, истовремено, радите по свом. Крајњи је час да се определите - или ћете играти како други свирају или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује, уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана више се одмарајте и будите умерени у свему.

Размишљате о путовањима, тргните се.

Љубав

Размишљате о далеким путовањима. Духом сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се тргнете. У противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, па није добар тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље

Проблеми с варењем.

ЈАРАЦ

Посао

У првом плану су финансије, јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су тако неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то. Не брините се, ускоро ће се све покренути.

Није време да будете упорно и инсистирате.

Љубав

Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу мрзовољу. Ових дана свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Смирите страсти

Здравље

Проблеми са синусима.

ВОДОЛИЈА

Посао

Стижу промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам сада није јача страна, па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни, јер су могући превиди.

Коначно стижу промене, обуздајте личност.

Љубав

Уз више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље

Будите умерени у храни и пићу.

Прочитајте још: Овај знак воли ДРАМУ, а важе за најбоље ПРОДАВЦЕ МАГЛЕ

РИБЕ

Посао

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том маштању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их рашчистите.

Морате да схватите шта сте све пропустили у протеклом периоду, у маштању губите време.

Љубав

У центру пажње је партнер. Из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље

Алергије.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.