Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВЕНЕРА У ДЕВИЦИ: Овим знаковима прошлост куца на врата

Венера је ушла у Девицу 5. сеп и остаје до 29. септембра 2022године.

1662971727_slike-iz-proslosti.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Ова Венера се поклапа са ретро Меркуром ( она је у ретро ходу од 10.9 до 29.9) што нам доноси враћање партнера из прошлости! Посебно се односи на Девице, Јарчеве и Бикове као и оне што имају у наралном хороскопу Венеру у Девици или у Бику или Јарцу. 

Прочитајте још: Пет хороскопских знакова који лако превазилазе тешке периоде: Многи им се диве

То могу да буду партнери партнерке са којима смо некада били или смо имали флерт, завођење и сада се они враћају и нешто нуде… везу, брак или наставак флерта кроз необазну везу итд.

Када се врате ви застаните и размислите да ли сте са том особом имали болно искуство, или је једноставно нестала без трага или имате онај осећај лептирића у стомаку када пимислите на њу… посебно је кључан датум 26.9 јер је тада Венера у коњукцији са ретрогардним Меркуром!

16.9 Венера ће бити у квадрату са Марсом из Близанаца што ће довести до свађа, пребацивања а и до физичког сукоба.

19.9 Венера прави тригон са Ураном то је леп аспек. Очекујте буквално неочекивано! Да љубав свог живота сретнете у Маxију или на бензијској пумпи. Или да добијете понуду за путовање који ни случајно немојте одбити! Или да се деси нека лепа необјашњива енергија која ће довести до низа лепих тренутака и то ће вам остати урезано до краја живита!

24.9 има опизицију са Нептуном где ће ружучасте наочаре пасти и разбити се на милион делова а ви ћете потврдити своју сумљичавост и све лажи и обмане падају.

Прочитајте још: Говор ТЕЛА хороскопских ЗНАКОВА може рећи много о њиховим намерама: Погледајте који покрети их разотривају

 

Пред крај месеца 26.9 прави тригон са Јупитером из Јарца и тада очекујте јаке сеx енергије, привлачења и уласке у везе из јаке страсти где памет не ради! Можда и најбитније изненађење је да пробудите изненађење и да одиграте неку игру на срећу бинго, лото итд!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas