· · Komentari: 0
PLANETE

Astrolog Suzana Ban: Mars pokreće virus, a NAJKRITIČNIJI trenutak je susret sa Škorpijom

Jasno je da, ako astrološki govorimo o kovidu-19, pričamo, u stvari, o kretanju Marsa.

1630923481_Depositphotos_385453798_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovoj planeti je, u proseku, potrebno oko mesec i po dana da prođe jedan astrološki znak, osim kada je u ciklusu retrogradnog hoda kada se u istom znaku zadrži znatno duže.

Pročitajte još: ČUVARI NEBA su aktivirani: Drugi PUNI Mesec otključava sve PROMENE života

Mars sada napada stomak

Prošli put, kada sam pisala o Marsu, izlazio je iz Lava i ušao u Devicu. Tada sam, na osnovu osnovne astrološke simbolike, ukazala na njegovo dejstvo u tom znaku koji predstavlja stomak, creva, sistem za varenje i na određeni način psihu. Baš tako se i obistinilo.

Uveliko se piše o tome da su sada, češće nego ranije, prvi simptomi zaraze ovim virusom upravo stomačne tegobe.

Virus udara na stomak
Posmatrajući iz astrološkog ugla, možda bi bilo dobro posebno obratiti pažnju na posledice infekcije ovim virusom, jer na udaru mogu biti baš creva i nervni sistem.
Kako će se dalje razvijati virus korone?

Sada, kada smo pri kraju Marsovog hoda Devicom, vreme je da se osvrnemo na to šta nam dolazi i kako se može razvijati pandemija kada ova vatrena, crvena planeta uđe u Vagu.

Mars ulazi u Vagu

Prvo da vidimo šta na fizičkom telu predstavlja ovaj znak. To su bubrezi, leđa, zadnjica. Ako sagledamo dublje, Saturnova egzaltiranost u ovom znaku uvek ukazuje i na osetljivost kože, ali i potvrđuje jednu od duhovnih teorija da su tegobe s bubrezima (Vaga) uvek posledica učaurenog straha/traume (Saturn).

Pročitajte još: Planete kažu da je sada vreme za novi početak: Promenite POSAO ili partnera

Mars je planeta koja predstavlja zapaljenske procese, vatru, rat. U Vagi je u svom izgnanstvu, pa zbog toga može manifestovati svoju najagresivniju karakteristiku. Jer, zna se, najjače napada onaj koji oseća da je slab i misli da treba da se brani.

Sa svakom mutacijom virus sve više slabi

U prizmi analize virusa kovid-19, ovo ukazuje na još jednu mutaciju kojom bi virus trebalo da slabi, ali istovremeno izazove i sasvim nove, ne samo simptome zaraze već i zdravstvene posledice nakon bolesti koju ovaj virus izaziva.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Suzana Ban Foto: Vojislav Danilov

Mars u centar pažnje stavlja Kinu i Britaniju

Da se osvrnem i na globalni uticaj. Mars u Vagi u centar pažnje izvlači Kinu i Veliku Britaniju, a u našem regionu istakla bih jako rizičan period za naš glavni grad, Beograd. Ovome u prilog ide i činjenica da će ova planeta, nakon Vage, krajem oktobra, ući u Škorpiju. Kako je reč o dva glavna znaka čijom astrološkom simbolikom Beograd obiluje, to ne može proći neosetno.

Pročitajte još: Sunce u horoskopu određuje da li ćete biti KRIMINALAC ili DIREKTOR

Nijedna astrološka analiza nije bezizlazno mračna, jer uvek postoji rešenje, doduše najčešće mnogim ljudima neprihvatljivo. U ovom slučaju, govoreći astrološkim jezikom, izlaz nudi Saturnova egzaltiranost u Vagi koja traži disciplinu. Šta ovo znači?

Saturn će u Škorpiji tražiti disciplinu

Saturn je planeta odricanja i trpljenja. Mnogi astrolozi ga ne vole i “optužuju” da je simbol zle kobi. Međutim, ova planeta predstavlja okvire, sistematizaciju i moranje u najširem smislu te reči. On nagrađuje samo onda kada se to zaradi i zasluži. Kod njega nema slučajnih dobitaka.

Vreme Škorpije je ključno za virus!

Saturnova nadmoć nad svime što se zatekne u znaku Vage, obećava da možemo savladati tranzitnog Marsa, koji, već smo utvrdili, vlada ponašanjem virusa kovid-19. Da li će se pandemija još više rasplamsati ili ćemo svojim oprezom i disciplinom izbeći novi jak talas, zavisi od nas.

Pročitajte još: Retrogradni Saturn je neminovnost: BIKU vrtoglave promene i Lavu FATALNU ljubav!

Znajući kakva je opšta atmosfera, nije teško prognozirati tešku jesen, jer nije lako zamisliti da je neko sada spreman na zatvaranje, izolaciju i skrivanje od virusa. Upravo ovo opšte nestrpljenje za posledicu daje žestoku astrološku sliku kada Mars bude izašao iz Vage i aktivirao beskompromisnu Škorpiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.