Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

РЕТРОГРАДНИ МЕРКУР УДАРА ДО 18. ОКТОБРА: Ево шта нас очекује у наредном периоду

Теоретски, свима су добро познате "чари" ретроградног Меркура: проблеми у комуникацији, застоји, кашњења, губљење ствари, уређаји који отказују послушност.

1633596109_bikovic.JPG
Oglas

Међутим, сваки од њих носи лични печат. Вага је позорница на којој ће се ова представа одвијати од 27. септембра до 18. октобра, и отвориће се теме односа, удруживања и раздруживања, уговора, права, правде и положаја жена у друштву.

Прочитајте још: Ретроградни Меркур враћа СТАРУ ЉУБАВ и бивше пријатеље: Ослоните се на ИНТУИЦИЈУ

Да ли ретроградни Меркур успорава?

Ретроградни Меркур има лошу репутацију, јер у том периоду често наилазимо на фрустрирајуће ситуације које нас успоравају.

Меркур је поновни сусрет
Лепа страна овог феномена су сусрети и поновно повезивање са члановима породице и пријатељима. Ако се појави нека особа из прошлости, вероватно постоји важан разлог за то, можда треба нешто да урадите заједно.

Међутим, ако се примиримо и фокусирамо се ка унутра ове три недеље могу бити корисне, јер за то време можемо да преиспитамо, преправимо, редизајнирамо своје планове.

Имате прилику да исправите грешке.

Често се дешава да нешто урадимо на брзину и сада се пружа прилика да се зауставимо, пажљивије погледамо и саслушамо и продуктивно преусмеримо своју енергију. То нам може помоћи да пронађемо излаз из неке замршене ситуације од раније.

Прочитајте још: Када се завршава ретроградни Меркур? Чувајте се ТРИ датума у октобру, а онда следи УСПЕХ

Успори, јер се појави нешто боље

Треба имати стрпљења. Некада ће нам се учинити да ствари не иду по плану, да је под утицајем околности дошло до преусмеравања и измена. Након ретроградног периода често се дешава да све испадне баш онако како смо планирали, чак и боље.

Не купујте, биће попуст!
Ако сачекате са куповином, често се дешава да оно што сте желели после неколико недеља буде на попусту. Ако је ваш састанак отказан, имаћете више времена да прикупите више информација и да се боље припремите.
Ако успори одлазак на нови посао, то значи да ће се појавити још бољи

Или, на пример, треба добро размислити ако вам се изненада у време ретроградног Меркура појави понуда за посао, јер би у међувремену могло да се појави нешто боље.

Ово је такође добро време да се вратите старим клијентима, пре него да ширите своју делатност на нове области. Могли би изненада пронаћи неку изгубљену ствар или драгу успомену или књигу коју одавно тражите.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Треба имати у виду да људи за време ретроградног Меркура преиспитују своје ставове, тако да ако на пример, продајете кућу, исти потенцијални купци којима је цена била висока, могли би се касније вратити и прихватити вашу понуду.

 

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању "ТРЕЋЕГ ОКА"

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas