Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Чистунац

Погледајте зашто за овај аутомобил Немачка сваком купцу даје 9.480 ЕВРА!

Када "фолксваген ИД3" стигне и на наше тржиште следује бонус државе од 5.000 евра

1596092750_ID3-N.jpg
Фото:"Фолксваген"
Oglas

Пре тачно четири недеље отворена је "књига поруџбина" за нови "Фолксваген" са погоном на електричну енергију. Модел "ИД 3" је возило од којег фирма из Волксбурга много очекује, па не чуди што сви са нестрпљењем очекују прве продајне резултате.

Прочитајте још: Ово је једно од ОМИЉЕНИХ ЛЕТОВАЛИШТА СРБА! Масаже доступне свима НОН СТОП, а тест на корону НЕ ТРЕБА (ФОТО)

Оно што је "Фолксваген" посебно обрадовало је чињеница да је за свих седам модела овог аутомобила, који је "апсолутно чист" и не загађује ни најмање човекову околину,  Савезна влада Немачке одобрила максимални бонус, односно субвенцију од 9.480 евра! Наравно и друге земље Европе, а однедавно и Србија, имају сличне субвенције. Оне се разликују од земље до земље па је тако у Србији, за ову врсту аутомобила, предвиђем бонус за сваког купца од 5.000 евра.

Фото:"Фолксваген"

Модели "ИД 3" се разликују по врсти батерије, од које зависи и аутономија, али и перформансе. Постоје и различити нивои опреме, а стандардна верзија кошта 35.574,95 евра у Немачкој. У октобру, најављују из "Фолкасваген" стиже још јефтинија верзија која ће коштати испод 30.000 евра.

Прочитајте још: На чувеном "Тесту северног јелена" није се прославио ни "голф 8" (ВИДЕО)

И овај стандардни модел је добро опремљен. Од навигације, аутоматске климе, многих других система асистенције возачу, конекције са смартфонима, интернетиом.

Фото:"Фолксваген"

Домет возила зависи од батерије и креће се од 330 до 550 километара. Мотор има две верзије, Слабија има 146, а друга 204 КС. Обртни момент је 310 нм.Од 0 до 100 километара на час стиже за 7,3 секунде амаксимална брзина је ограничена на 160 километара на час. Дужина возила је 4.261 мм, ширина 1.809 мм,висина 1.522 мм, међуосовинско растојање 2.765 мм.

Прочитајте још: Рођен нови ауто-гигант "Стелантис"!

Запремина пртљажника 385 литара. Пуњење је могуће преко обичних кућних утичница, "волбокс" уређаја и наравно брзих пуњача на којима је могуће допунити батерију до 80 одсто вредности за тридесетак минута.

                                                   ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas