Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Муња

Где сместише толику ергелу? "Мини кантримен" са 306 "коња"!

Верзија "мини џон купер воркс кантримен" до 100 км на час стиже за само 5,1 секунду

1596006427_kantrimen-naslovna.jpg
Фото:" БМW груп"
Oglas

Лако је сместити "сто коња" у велику лимузину. Али, ајде, сместите 306 "парипа" у малог "минија". Шалу на страну, мада  "мини" и треба да буде аутомобил који ће вам развући осмех од "ува до ува", у модел "мини џон купер воркс кантримен" у мотор од четири цилиндра, са турбином, лагано су сместили ергелу од 306 КС, и добили праву муњу на точковима!

Из места до 100 километара на час стиже за свега 5,1 секунду. Mаксималну брзину су морали електронски да ограниче на 250 километара на час!

Фото:"БМW груп"

Овај прелепи аутомобил, наравно, опремљен је и врхунским вешањем, сјајним кочницама, многобројним системима асистенције возачу, тако да је и врхунски безбедан.

При томе има и погон на сва четири точка, осмостепени аутоматски "стептроник спорт" мењач. Модел је посебно тестиран и развијан на писти, тако да су све перформансе резултат пажљивом подешавања "штеловања" овог малог али расног тркача.

Прочитајте још: У Бриселу представљена нова "тојота јарис" (ФОТО/ВИДЕО)

На тржиште ће стићи у новембру ове године. За сада нисмо успели да сазнамо цену по којој ће се испоручивати, али за љубитеље "Минија" као и увек, то је једна од најмање битних ствари.
Иако у овом случају и потрошња не игра неку важнију улогу податак да је просечна потрошња око 7,0 литара и да је емисија ЦО2 око 156 грама по пређеном километру, додатно ће орасположити и љубитеље природе. са пет седишта за одрасле особе, са четворо врата, веома пространим пртљажником, који обрањем седишта достиже и 1.390 литара овај модел је употребљив у различитим условима.

Прочитајте још: "Ланча ламбда" је оставила неизбрисив траг у ауто-индустрији

И по граду, при редовном одласку на посао и назад, и за викенда али и за дужа путиовања.жУнутрашњост је луксузна, спортска, очаравајућа. Све што је сада доступно на тржишту од важних система асистенције возачу је ту. Врхунски клима уређај, још бољи аудио систем, изузетна конекција - "мини џон купер воркс кантримен".
Свака даља прича је излишна.

                               ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas