· · Komentari: 0
Munja

Gde smestiše toliku ergelu? "Mini kantrimen" sa 306 "konja"!

Verzija "mini džon kuper vorks kantrimen" do 100 km na čas stiže za samo 5,1 sekundu

1596006427_kantrimen-naslovna.jpg
Foto:" BMW grup"

Lako je smestiti "sto konja" u veliku limuzinu. Ali, ajde, smestite 306 "paripa" u malog "minija". Šalu na stranu, mada  "mini" i treba da bude automobil koji će vam razvući osmeh od "uva do uva", u model "mini džon kuper vorks kantrimen" u motor od četiri cilindra, sa turbinom, lagano su smestili ergelu od 306 KS, i dobili pravu munju na točkovima!

Iz mesta do 100 kilometara na čas stiže za svega 5,1 sekundu. Maksimalnu brzinu su morali elektronski da ograniče na 250 kilometara na čas!

Foto:"BMW grup"

Ovaj prelepi automobil, naravno, opremljen je i vrhunskim vešanjem, sjajnim kočnicama, mnogobrojnim sistemima asistencije vozaču, tako da je i vrhunski bezbedan.

Pri tome ima i pogon na sva četiri točka, osmostepeni automatski "steptronik sport" menjač. Model je posebno testiran i razvijan na pisti, tako da su sve performanse rezultat pažljivom podešavanja "štelovanja" ovog malog ali rasnog trkača.

Pročitajte još: U Briselu predstavljena nova "tojota jaris" (FOTO/VIDEO)

Na tržište će stići u novembru ove godine. Za sada nismo uspeli da saznamo cenu po kojoj će se isporučivati, ali za ljubitelje "Minija" kao i uvek, to je jedna od najmanje bitnih stvari.
Iako u ovom slučaju i potrošnja ne igra neku važniju ulogu podatak da je prosečna potrošnja oko 7,0 litara i da je emisija CO2 oko 156 grama po pređenom kilometru, dodatno će oraspoložiti i ljubitelje prirode. sa pet sedišta za odrasle osobe, sa četvoro vrata, veoma prostranim prtljažnikom, koji obranjem sedišta dostiže i 1.390 litara ovaj model je upotrebljiv u različitim uslovima.

Pročitajte još: "Lanča lambda" je ostavila neizbrisiv trag u auto-industriji

I po gradu, pri redovnom odlasku na posao i nazad, i za vikenda ali i za duža putiovanja.žUnutrašnjost je luksuzna, sportska, očaravajuća. Sve što je sada dostupno na tržištu od važnih sistema asistencije vozaču je tu. Vrhunski klima uređaj, još bolji audio sistem, izuzetna konekcija - "mini džon kuper vorks kantrimen".
Svaka dalja priča je izlišna.

                               PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.