· · Коментари: 0
Реплика

Шта мислите да ли је ово најскупља играчка? (ФОТО)

"Бугати бејби два" скројен по моделу "тајп 35" који је победио на више од 1.000 трка

1595783852_The-Bugatti-Baby-II-is-75-percent-scale-replica-of-the-Bugatti-Type-35.jpg
Фото:"Бугати"

Оригинални модел "бугати тајп 35" представљен је на Гран-прију Лиона (Француска) 3. августа 1924. године. До 1936. када је престао да се производи, овај модел је "Бугатију" донео више од 1.000 победа на тркама!

Најтрофејнији модел "Бугатија" је 1926. донео и титулу Светског шампиона и поставио је у наредне две године 47 брзинских рекорда!

Фото:"Бугати"

Прошле године у Женеви, на сајму, "Бугати" је представио реплику, умањени модел "тајп 35" који је израђен у 75 одсто величине оригиналног супераутомобила и који сада, за разлику од оригинала који је имао 2.0 литарски бензонски сада има електрични мотор. "Бејби два" су тада сви назвали играчком...

Прочитајте још: Уложили су милијарду марака пре 35 година и направили аутомобил са КАТАЛИЗАТОРОМ! (ФОТО)

Сада је "Бугати" објавио и техничке податке и саопштио цену.
Основна верзија "Бејби два" има батерију од 1,4 киловат-часа и електромотор од 1,36 КС са погоном на задње точкове и има домет са једним пуњењем око 25 километара са максималном брзином од 20 километара на час.

Постоји и снажнија "витесе" опција која има каросерију од карбона са снажнијом батеријом 2,8 КВЧ  и снажнијим електромотором од 13,6 КС. То је довољно за убрзање до 60 километара на час за шест секунди и максималну брзину од 70 км на час. Домет је око 50 километара.

Прочитајте још:Са овим електромобилом моћи ћете да одете из Београда до Ниша и назад БЕЗ ДОПУНЕ батерије

Ко има веће прохтеве и дубљи џеп има у понуди и "пур санг" верзију од алуминијума, ручно прављену,
Цена основног модела је 30.000 евра, "витесеа" 43.500 а "пур санга" 58.500 евра.
"Бугати бејби два" биће направљен у серији од 500 комада.
Шта мислите да ли је ово само дечја играчка? 

                                 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.