Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРЗА ДИЈЕТА: Јеловник који вам може помоћи да се за кратко време отарасите сувишних килограма

Испробајте дијету која је многима помогла

1703602656_Foto-Shutterstock-dijeta1.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Постоје разне дијете које гарантују губитак килограма. Међутим, треба напоменути да практиковање одређених дијета није здраво, те да је корекција исхрана уз додатак фозичке активности, најздравија опција.

Ипак, за оне који желе инстант да смршају, или барем да изгледају мршавије за одређену прилику, постоији "брза дијета". Наиме, брза дијета се практикује један дан, а највише 3.

Користиле су је даме које су брзо желеле да смршају за неку посебну прилику, а трик је у томе да се једе храна сиромашна влакнима, коју желудац брзо вари. На тај начин, губе се ћелије масти, али опада и надутост због чега одмах изгледамо мршавије.

"Потпуно је могуће изравнати стомак за 24 сата. Моја дијета већ је помогла бројним глумицама и манекенкама, а користе је и девојке пред, рецимо, први састанак", каже Моника Гренел, ауторка модерне верзије ове дијете.

Ово су златна правила:

Једите мање оброке, али свака три сата, чак и ако је то само чаша јогурта или млека.
Не жваћите жваку и не причајте док једете. Ако пушите, тог дана избаците цигарете. Прогутани ваздух је највећи кривац за надутост.
Избегавајте газирана пића, али и било који напитак са мехурићима, у ово спадају чак и мућена кафа, капућино или било шта друго што садржи пену!
Строго се држите јеловника. Само залогај хране која није дозвољена, као што су грицкалице, парче хлеба или чак шака бадема или ораха, уништиће резултате.
Важно је да пијете много течности, али немојте се "наливати", пијте у малим гутљајима. Од течности су дозвољени вода, кафа и кафа с млеком.

Јеловник:

Доручак: мало јогурта, кајгана од два јаја или мала чинијица младог сира.
Ужина: Мала чаша јогурта.
Ручак: Конзерва исцеђене туњевине са младим сиром, или 40 грама димљеног лососа са мало младог сира.
Три сата после ручка: Кафа с млеком.
Вечера: Или једна од опција за ручак или омлет од два јаја са две кашике свежег сира.
Ужина, само у случају да сте јако гладни попијте чашу топлог млека. Она ће "умирити" желудац и помоћи вам да заспите.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas