Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИТКЕ

ЧОРБА ДИЈЕТА траје 7 дана и топи килограме (РЕЖИМ ИСХРАНЕ)

Иако су чорбе можда примереније за хладније доба године, оне су идеалан оброк за мршављење.

1619427985_Depositphotos_232084188_l-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Поента "чорба дијете" је да се седам дана за све главне оброке једе потаж који сте сами кували, а добра страна је што заиста имате много опција, од крем-супа, бистрих повртних или месних.

Прочитајте још: Планирате ДИЈЕТУ? Ово су најгора три дана за почетак која ГАРАНТУЈУ НЕУСПЕХ

Покушајте тих седам дана из исхране да избаците све индустријски прерађене намирнице, рафинисане шећере, нездраве грицкалице и слаткише. Смањите и унос угљених хидрата, али то никако не значи да у супицу не смете додати домаће резанце.

Смањите угљене хидрате, али резанци могу

Добро је да се зна да чак и велики тањир чорбе не садржи више од 300 калорија што је заиста сјајно јер ће вас заситити и обезбедити вам све потребне хранљиве материје, а мало тестенине даће вам и неопходну енергију. Чорбе можете да носите и на посао у термос боци, а можете их спремити унапред и замрзнути по порцијама.

Прочитајте још: Јабуково сирће крије бројне намене: Очистите њиме кућу, негујте кожу, а ево како да га користите за љубимце!

Понедељак

Добар план
Једина негативна страна ове дијете је што ће вам бити потребно помно планирање оброка посебно ако не желите цео дан да једете исто јело.

Доручак: парадајз чорба са месом

Ручак: рибља чорба и кришка хлеба

Вечера: рибља чорба

Уторак

Доручак: пилећа супа са кришком младог сира

Ручак: крем-чорба од бундеве

Вечера: крем-чорба од бундеве

Прочитајте још: Помаже код надутости, добар је за јетру, а може помоћи и при мршављењу...Зашто је још добро пити чај од маслачка?

Фото: Депозит

Среда

Доручак: крем-супа од броколија и целера, са кашиком павлаке

Ручак: купус чорба са шаргарепом, црним луком и домаћим парадајз соком

Вечера: крем-супа од броколија и целера са кашиком павлаке

Прочитајте још: Одлична идеја за Ускрс: Кето дијета није гладовање, већ свежа исхрана!

Четвртак

Доручак: крем-супа од броколија са пилетином, зачињена белим луком

Ручак: купус чорба са шаргарепом, црним луком и домаћим парадајз соком

Вечера: крем-супа од броколија са пилетином и зачињена белим луком

Прочитајте још: МАГИЧНА ароматизована водица са четири састојка: Освежите се. СКИНИТЕ ЦЕЛУЛИТ и килограме заувек (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Петак
Доручак: кромпир чорбаРучак: пилећа супа са резанцимаВечера: кромпир чорба

Субота

Доручак: крем-чорба од целера, црног лука и јунетине

Ручак: бистра супа са тестенином

Вечера: крем-чорба од целера, црног лука и јунетине

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas